Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim válasza:
54%
Én játszottam vele, de nem nyerte el a tetszésemet. Válassz inkább valami mást. ;)
2009. nov. 30. 22:39
 12/85 anonim ***** válasza:
52%

Letöltöttem, nekem tetszik. Egyébként akik arra panaszkodnak, hogy tiszta kínai az egész, azoknak elmondanám, hogy a játék a távol-keleten játszódik. Egyébként ahhoz képest, hogy 2004-es játék szerintem jó a grafikája. A zenét lehet váltani, meg berakni újakat, de szerintem felesleges, mert nekem az alap zene nagyon megnyugtató.

Nem lehet, minden játékot nagyoknak tervezni, gondolom ezért nincs benne vér és csúnya beszéd sem.

A játékélmény meg kinek hogy, én szeretem, hogy kihívásokat rak be nekem, lehet másokkal együtt harcolni, társas interakciók is vannak benne.

A boltrendszer meg gondolom azért olyan, amilyen, hogy ne kelljen a kitudja hány játékosnak 20-40 Tesco-t letölteniük.

Ha a készítését készítés dátumát tekintjük akkor szerintem 10/8 pont.

HA úgy általában vesszük akkor sem rosszabb 10/6 pontnál.

2009. dec. 21. 18:08
 13/85 anonim válasza:
39%
shit
2010. jan. 1. 22:41
 14/85 anonim válasza:
41%

egyáltalán nem szar:)

probáld ki és akkor mondj rola véleményt öcsi...(aki leszarozta)

A kérdés irojának pedig azt mondom hogy nem szar ,de aki éjjel-nappal WOW-ozik annak persze hogy nem elégséges!!-.-

2010. jan. 21. 08:42
 15/85 anonim ***** válasza:
55%

A második válasz, a csapat perec támadása hasznosabb, mint ami a Metin2 saját fórumára mutat? LOL..

Látom, sok embernek nem tetszik és nem bírják elviselni ha más nem csípőből azt írja, hogy milyen sz@r..

Ki lehet próbálni, ingyen van, ezért nem lehet a wow-hoz hasonlítani ami persze, hogy szebb/jobb, mert fizetős.

2010. jan. 21. 09:53
 16/85 anonim válasza:
63%
sztem pedig igenis nagyon jó.persze ne hasonlitsuk a WoWhoz..de én szeretem
2010. márc. 4. 18:02
 17/85 anonim ***** válasza:
0%
A wownál gyermetegebb grafikát nem nehéz összehozni. Abban minden olyan, mintha valami másodosztályú rajzfilm lenne.
2010. márc. 4. 18:36
 18/85 anonim válasza:
56%

Sziasztok!

Na ehhez én is hozzá szólok.Szerintem elég jó.Ez a GameForge(német cég) játéka, ők forgalmazzák.De viszont a játékot a Ymir koreai cég gyártotta.2004-es játék.Sokan azért játszanak vele, mivel elég hamar függőséget okoz.(Sajnos nekem is ez a bajom, 2 hét alatt elértem a függőséget, bár eleve a karimon is látszott.+8,+9-es és 48-as íjász...)

Egy kis rövid bemutató a játékról:

A távol keletben játszódik a történet, és sokan ez miatt sem tudják abba hagyni, mivel van egy alap története, aminek van vége is.És sokan erre is kíváncsiak.

Összehasonlítani a WoW-hoz képest nem lehet. A haveromnak a WoW 17 Gb-ot foglal a gépén eddig, míg a Metin2 csak 526 Mb-ot.Ami azért lényeges...És így is elmondom, hogy a grafikája majdnem ugyan olyan.Míg a WoW 10/9-es a Metin 10/8-as.A Metinnek kicsi a gépigénye, ezért fut még a legrosszabb gépen is. És ehhez képest, nem a legrosszabb játék.

Akik meg WoW-osok szidják a Metint azoknak ezt üzenem:

Gondolkozz, és mondj egy pár internetes online böngészős játékot, ami elég ismert. OGame? Tanoth? Gladiatus? Ikariam? Battlefight? Bigefight? stb...Elmondom hogy a ilyen játékok 70%-át a GF forgalmazza.(És a legismertebbek közül)Ha még beleveszitek, hogy a Metin a GF első MMORPG-je, ahhoz képest elég jó lett...A GF forgalmaz még ezen kívül egy pár MMORPG-t.PL. Gates of Andaron.(GoA)

Ha a Metin2 nem tetszik próbáld ki ezt a játékot. Lehet azt a játékot úgy mondani, hogy WoW alapú egy kis Metin2 beütéssel.

És elmondom, hogy az ottani fórumosok írták, hogy a GoA-ra elég sok WoW-os ment át azért, mert a Metin beütéssel sok úgy dolog próbálható ki. Metinesektől meg alig mentek át, mert azt mondják, hogy túl van csicsázva.Nem a legjobb játék. Úgyhogy mindenféle képen próbáld ki a Metin2 valamelyik szerverét.Ha ez nem tetszik, akkor próbáld ki a GoA-t.

Remélem azért mondtam valami újat.:)

2010. márc. 4. 20:26
 19/85 anonim válasza:
69%
nem igaz hogy szar! Igenis jó játék amivel jól ellehet játszani. igaz nem vmi jó a grafikája és a fordítás egy kicsit gagyi, de attól nem kell leszarozni és azért vannak benne kínai fejek mert a játék kínában játszódik. aki wowozott annak elhiszem hogy nem tetszik de sztem naon jó játék és felmerem tenni azt a tényt hogy jobb a wownál is
2010. márc. 11. 21:09
 20/85 anonim válasza:
37%

Grafika:Hát nem a legjobb,a Gameforge gyártjaés az emberek koreaiak a Gameforge pedig német.Meg azt nem értem,hogy a nindzsa nőnek miért olyan fura a haja.A játék közben alig lehet látni valamit a ködtől.DE egyébként szépen ki vannak dolgozva a karakterek.5/4

Zene:Ha már zenét is raktak bele,valami normálisat is tehettek volna be.Kár,hogy nem lehet saját zenét berakni.5/0

Nyelv:Nem értem,miért nem lehetett normálisan lefordítani a játékot magyarra.Pl.:A vörös italos küldetésnél(LvL1)azt mondja a város őr,hogy "szolgálatban avaygok,,vagy valami hasonló.5/0

Játék:A küldetések nagyon kidolgozottak,bár 10.szintig "ugrálni kellaz egyik helyről a másikra".A pézsma olajos küldetésnél nem értem,miért nem lehet találni pézsma olajat pl. állatoknál stb.5/3

Chat:A legnagyobb bajom a spamekkel van.Nem értem miért kell betenni felesleges karaktereket és minden percben spameket küldözgetni.De végülis jó a chat.5/1

Összegzés:20/8

2010. ápr. 2. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!