Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 DIIIK válasza:
És a silkroadba rengeteg kaszt van pl: íjpuskás, Kardos (blade) varázsló, Boszorkány(warlock) lándzsás, pap, nagykardos, két tőrös, baltás stb.
2012. júl. 20. 10:52
 72/85 anonim válasza:
Hát figyeljetek nemrég vettem meg a diablo 3-mat, nagyon jó,nem lehet abbahagyni de a metin nemtudom én inkább beletenném a fejemet egy tál lószarba minthogy játsszak vele
2012. aug. 10. 18:07
 73/85 anonim válasza:
Én nagyon nem tudom más MMORPG (vagy hogy irják)-hoz hasonlítani mert csak ezzel játszottam egy olyan 1-2 hónapig haverom vett rá hogy kezdjek el játszani vele megmondom őszintén az elején nem tetszet de aztán elkezdtem fejlődni és megértettem hogy ennek mi is a lényege nagyon megtetszett és szinte függő voltam napi kb 5 órát jástzottam vele rengeteg idő elment vele de nem bántam mert ugy gondoltam hogy ez végülis szórakozás a sulit elhanyagoltam miatta aztán átmentünk a "kékekhez" (Mert én sárgaként kezdtem) ott kezdtem egy új karaktert ott már teljesen függő voltam nagyon átéltam a játékot nem tudtam másra gondolni folyton csak arról beszéltem. Na ennyit a függőség részeről. Most elmondom a véleményem a játékról.: a játék maga szerintem nem rossz a zene mondjuk engem is idegesített de a nyögések is tehát én inkább le némítottam a gépet a fejlődés kezdetben könnyű aztán egyre nehezebbé válik én 34-ig vittem egy ninja ijászt (ami mellesleg nagyon erős volt) ahoz hogy jó legyél tényleg SÉ-zni kell de anélkül is lehet valaki jó csak kb 3X annyi munka a kovács rohadt idegesítő a játékosok nagy része is idegesítő de velük nem muszály foglalkozni ha valamelyik meg nagyon köcsög csak átmész egy másik CH-ra engem még azis idegesített hogy a különbőző "kontinensek" (kékek,sárgák,pirosak) vaamilyen megmagyarázhatatlan okból folyton gyilkolászák egymást ennek nem tudom mi az oka a játékban vannak bugok is rendesen főleg a forditásban de melyik játékban nincs? én mellesleg azért hagytam abba mert már nagyon bele éltem magam a játékban és akkor ugyanazon a napon +9-re betörte a kovács a vértem meg elis vesztettem a +9-es aggancsomat mellesleg én voltam a hibás nem figyeltem oda és véletlen elcseréltam valakivel aki utánna baszott vissza adni szóval ennyit a hülye játékosokról amúgy ha valakit érdekel hogy ki volt (RicsiRicsi12) ha valaki találkozik vele az vigyázzon. Na tehát abba hagytam átmentem a Metin2Mesterre az már egy fokkal jobb volt sokkal értelmesebbek a játékosok könyebb fejlődni de én azt hamar meguntam lvl.60 ninja ijász most néhány napja újra letöltöttem a sima metint kb fél óra játszás után meguntam. Szerintem nem rossz játék de nem is jó ha valaki kocka akar lenni annak ajánlom mert könyen függő leszel tőle. szerintem: 10/8
2012. aug. 27. 18:29
 74/85 anonim válasza:
Én 3 éve játszom vele kikapcsolódás képpen.Hát már egyre in kább a SÉ-re épül a dolog."a sé az egy fizető eszköz az (itemshopban ami igazi pénzbe kerül), ellehet vele játszani,életre szóló barátságokat lehet kötni,lehet csapatban fejlődni,segíteni a másikat,elég változatosak a mobok, a vadkutyátol kezdve egészen az ogrék, és démonokig.Fejlesztheted a képességeidet,a páncélzatod vagy fegyvered.Mindenesetre próbáld ki,ha nemtetszik max letörlöd, de nekem tetszik.
2012. szept. 14. 18:16
 75/85 anonim válasza:
Üzenem a nagyokosnak aki aztmondta egy unalmas zene megy végig,hogy minden mapon más zene szól,deha sokat tartózkodsz egy mapon kiválaszthatsz másikat, sőt saját zenéket is belerakhatsz és azokat hallgathatod:))
2012. szept. 14. 18:18
 76/85 anonim válasza:
42%

A Metin nem szar... persze, hogy nem...

kár, hogy még a tauri is jobb nála!

2012. dec. 29. 17:11
 77/85 anonim válasza:
Inkább töltsd le a PvP2-őt.Mer annak jobb a grafikája több jo cucc és gyors fejlődés. És a yangdroppja sokkal jobb mer Metinen 10 perc alatt összejön 2000 yang mig pvp2-őn 50milla.A Metin2-őt még egy hétig se bírtam de a Pvp2-őt egy éve játszom. Szóval felejtsd el azt a szar Metin2-őt.Jah egy példa a Metin 2-ben a helyesírásra(mivel a helyesírár is nagyon jo ott): ölld meg 5 farkas.Azok a lowok akik készítették ezt a (Szent)szart azok csak azért készítették csak az emberek szemét akarták bánta
2013. ápr. 7. 11:20
 78/85 anonim válasza:

Inkább töltsd le a PvP2-őt.Mer annak jobb a grafikája több jo cucc és gyors fejlődés. És a yangdroppja sokkal jobb mer Metinen 10 perc alatt összejön 2000 yang mig pvp2-őn 50milla.A Metin2-őt még egy hétig se bírtam de a Pvp2-őt egy éve játszom. Szóval felejtsd el azt a szar Metin2-őt.Jah egy példa a Metin 2-ben a helyesírásra(mivel a helyesírár is nagyon jo ott): ölld meg 5 farkas.EZMi.Azok a lowok akik készítették ezt a (Szent)szart azok csak azért készítették hogy embereknek a pénzét szedjék be ezért a szarér.Néhány hete egyszer felmentem 1év után a metin2-re és lám látom hogy még mindig sok

ember van fenn azon a szaron.Sajnálom őket.Szoval ne töltsd le.

2013. ápr. 7. 11:28
 79/85 anonim válasza:
0%
Jah és a Metin2-nél a Minecraft is jobb.Ott nincs olyan hogy ezt csinálj meg azt csinálj meg legyél 18 éves.xd.11 éves vagyok a Minecrafton már egy szeron ADMIN vok.És a Minecraftot élvezem a Metin 2-őt meg nem tűröm sokáig.Szoval ne metin2-özz Ink Minecraftozz .
2013. ápr. 7. 11:48
 80/85 anonim válasza:

A metin 2 nem olyan rossz játék főleg,hogy 2004-es.

Az Aion meg szerintem jobb mint a WOW tehát ne baxátok a Gameforget.

2013. júl. 1. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!