Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim válasza:
35%

Én régebben játszottam szer szar !!

Hamar meglehet unni!

A nálad felsőbb szintűek mindig megölnek !!

Egyébként jó csajozóhely !!

:D :D :D :D :D

2010. jún. 29. 19:35
 32/85 anonim válasza:
kivével a privátok mert azok egész jók
2010. júl. 6. 18:04
 33/85 anonim válasza:
58%
Én egy darabig játszottam vele de utána meguntam.És most mi a véleményem róla??Nagyon szar xd
2010. júl. 10. 19:48
 34/85 anonim válasza:
100%
Utazás:Auszrália:Milyen a metin 2 játék? xDDDDD
2010. júl. 28. 09:44
 35/85 Phoney ***** válasza:
100%

És akkor azzal jönnek nekem, hogy a metinesek nem idióták:D

Kedvenc idézetem tegnapról (így köszönés nélkül):

"ac egykardot?"

;)

Hát pont ilyen a metin2 játék::::D

2010. júl. 28. 11:30
 36/85 anonim válasza:
100%

Én játszottam a Metin2 játékkal, és hát mit ne mondjak.....vannak jó és rossz dolgai, de talán a rosszból 2-szer több van.:S

A zene még elmegy az elején, később nagyon idegesítő, ezért kikapcsolom. Az a baj hogy nem túl izgalmas. Ezért hamar meg lehet unni az egészet.

Aki meg azt írta hogy a játékosok 80%-a Magyarország legalja annak meg IGAZA VAN !!! Rengeteg a taknyos 12 éves (akinek nem inge, ne vegye magára), akik yangot koldulnak, ütnek, vágnak, lopnak, csalnak, és persze káromkodnbak ezerrel.

Már nem játszom a metinnel, de a fórum valéami borzalmas ! Sajnos a Fórum moderátorok elég gyakran nyilvánulnak meg bunkó stílusban, pl : Van már ilyen thread!, de persze thread kereső nincs, így meg csodálkoznak ha senki sem találja meg a megfelelőt.

Nem akarom azért szidni őket, de ha már ingyen csinálják akkor sem kéne bunkó stílusban leüvölteni vki fejét vmi kis hibáért.:S

2010. júl. 28. 14:57
 37/85 anonim válasza:

Én metinezek és ha kell egy nagyon faxa karakter 37 es rib +8 al meg mindennel majd megtanulod akkor msn en vegyél fel és besz de akinek kell az felvehet

csaba.11@hotmail.com

2010. aug. 2. 09:04
 38/85 anonim ***** válasza:
61%

Hogy milyen a metin2 játék?

Nem kell szépíteni..tényleg Magyarország legalja (80%-ban ahogy előttem írták) játszik vele(bár inkább 50-60% között)!

Viszont merem fogadni,hogy egyikük sem vitte tovább 40 lv-nél.Igen...ez a legalja nép 12 évesekből áll akik 40lv-ig kihullanak,mert nem bírnak maguk fejlődni,akkor szinten pedig már senki nem segít nekik!Próbáld ki,töltsd le és játszd,ingyen van szóval nem veszítesz vele sok mindent!

2010. aug. 2. 21:38
 39/85 Phoney ***** válasza:
100%
Én mondjuk olyan büdös vérsuttyókat láttam már 60 fölött is, hogy esküszöm megijedtem a "személyiségüktől"... :)
2010. aug. 3. 00:05
 40/85 anonim ***** válasza:
61%
Jójó persze vannak még 60 felett is suttyók,de velük nem kell törődni.Megvan annak a játéknak is az értelmesebb rétege mint minden másnak :),velük kell barátkozni,beszélgetni stb.. és máris élvezhetőbb a játék :D
2010. aug. 3. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!