Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Milyen a metin 2 játék?

Milyen a metin 2 játék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
34%
hogyjönezide? am szar
2009. okt. 2. 18:04
 2/85 anonim válasza:
38%
olyan játék, amikor egy csapat perec megtámad, és azokat uborkalével legyőznöd
2009. okt. 2. 18:09
 3/85 anonim válasza:
40%
Vacak a grafikája, idétlenek a fordítási szövegek... nekem a Lineage sokkal jobban tetszett :)
2009. okt. 2. 19:09
 4/85 anonim ***** válasza:
64%

Nem játszottam vele sokat, gameforge mmorpg játéka.

Olyan lebutított wow-féleség, a grafikája elmegy, meg el is lehet vele lenni.

A fordítás minden gf játéknál sz@r, önkéntesek fordítják akik sajnos nem tudnak magyarul.

Ingyenes - persze ha nagy játékos akarsz lenni muszáj lesz fizetned is.

Olvasgasd a fórumot:

[link]

2009. okt. 2. 19:13
 5/85 anonim válasza:
43%
rossz.szar.ha jót akarsz magadnak KÖNYÖRGÖM NE PRÓBÁLD KI! állandóan egy háttérzene megy,ráadásul visít mint az öreganyám,kínai fejek vannak benne,a grafika szar,ráadásul a kínaiak ugye nem tudnak magyarul tehát képzeld csak el milyen a fordítása... -.- egyszer kipróbáltam,azóta hányingerem lesz ha arra a játékra gondolok.inkább wowozz,ha már ennyire rpg-ről van szó. :)
2009. okt. 2. 20:35
 6/85 anonim ***** válasza:
81%

Nem, kínai, német játék, a Gameforge német cég.

Ezeket a játékokat nem a németek fordították hanem a csodás magyar gf teamek akik nem kapnak érte fizetést, de azért jó lenne ha tudnának magyarul, ha már elvállalták.

2009. okt. 3. 11:22
 7/85 anonim válasza:
61%
jó most tökmindegy milyen cég lényeg hogy egy nagy szar bár nemtom németeknek mióta van koreai fejük -.- majd eccer zoomolj rá egyik npc-re abba a fos játékba és döntsd el h német vagy nem ;) a gyártó le van szarva a fordításról meg annyit hogy gratula nekik
2009. okt. 3. 11:42
 8/85 anonim ***** válasza:
41%

SZAR. Tömören és igen capslockkal. Nem éri meg a letöltést. Lehet, hogy a külföldi verzió jó, de a magyar egy kalap fos!

És igen, a legjobb az, hogy magyarok fordították olyan gagyira, amilyen.

A játék: grafika szar, minden tök kínainak néz ki, volt olyan, hogy egyszerűen nem tudtam átmenni egy hídon, olyan volt, mintha egy láthatatlan fal lenne ott, és nem nem a gépem a szar, mert sokkal komolyabb játékok pöpecül futnak rajta. Az árulás is szar, nem leülsz, vagy aukciós házba pakolsz, hanem a város közepére kiraksz egy ilyen nyomi hokedlit és az a boltod. A térkép is szar.

Ez eléggé elvette a kedvem, hát benéztem a fórumba. Panaszkodnak a hackerekre. HÁt ez már gáz. Gm válasz, nem a videó sem bizonyíték meg amúgy is nem bannoljuk őket, mert nem, majd esetleg később, ha már nagy szintű lesz. Hogy addig a klánjának meg magának mekkora előnyt szerez a hackes farmolással? Kit érdekel. Ha ezt a hozzáállást megkérdőjelezte valaki alpári stílusban leosztották, hogy ezt ők ingyen csinálják és nekik ne ugassanak be, meg örüljenek, hogy van ez a szerver stb.

Fordítási hibákra felhívták a figyelmeket, fölényesen közlik, hogy jó az úgy ahogy van (ahol aranyat bányászol pl.: az az aranyér - OMG), különben is karakter limit van, meg milyen már, hogy kritizálják milyen magyartalanul fordítanak, mert ők ingyen csinálják, örüljenek neki, hogy van ez a szerver. stb.

Összességében egy elég béna játék, idegbeteg suhancok előadásában, egy rakás 14-15 éves kis kölökkel, akik vagy anyáznak, vagy hackelnek. Szerintem az épeszűje nem játszik vele.

Ja meg ilyen dedós szabályok vannak, hogy semmi csúnya szót ne mondjál stb.

2009. okt. 17. 02:40
 9/85 mazolimail válasza:
17%
szerintem nagyon rossz 16/F
2009. okt. 27. 20:40
 10/85 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom.....Én játszom a metint és egy jó darabig játszani is fogom!Nekem nagyon bejön!

Nézzük csak 3d-s magyar mmorpg-t nehezen találsz!És a grafikája sem olyan szar legalább fut a gyengébb gépeken is!

Rengeteg lehetőség van benne!Lehet házasodni,gyönyörűen kiépitett párbaj rendszer,céh háborúk,több 100 mob stb....

De ezt így nem lehet elmondani!Töltsd le telepítsd és próbáld ki!Sokat nem veszítesz vele,hisz ha nem tetszik letörlöd és kész a letöltés és telepítés meg nagyon rövid idő és ingyenes is! www.metin2.hu ez a metin 2 HIVATALOS MAGYAR oldala innen legálisan letöltheted!

2009. nov. 16. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!