Akik utálják a szilveszteri tüzijátékozást, petárdázást, miért? Mi vele a gond?
Figyelt kérdés
Értem itt ezalatt, hogy valami rossz élmény miatt, a háziállatok miatt, vagy elvből utáltok mindenkit aki használja? És miért?
És mit szeretnétek? Teljes betiltást, vagy mondjuk, hogy csak magánterületen lehessen használni?
2015. nov. 1. 12:40
61/63 anonim válasza:
A másik dolog: sokakat idegesítenek a kutyások, a kutyaugatás stb. De szerintem belátható, hogy a kutya mint társ örömet okozhat az embernek, mint ahogy pl. nem haragszom a szomszéd lányra, aki hangosan gyakorolja a zenét, mert jól játszik, és mert tudom, hogy ez a hobbija, gyakorol stb. De a durrogtatás mégis milyen embert tesz boldoggá? A kutya pedig nem tud megélni a vadonban. Valakinél muszáj élnie, mert már nem tud egyedül megélni. Szegény petárdák viszont nem halnak meg nélküled.
62/63 anonim válasza:
Egy megjegyzés azoknak, akik szerint nem mindenki bunkó módon használja: ahogy a tesómék kipróbálták, hogy kimentek lakatlan részre, úgy oké, azzal nincs baj. De most hogy lehet kiszűrni, hogy ki normális, ki nem? Nyilván ez csak szerencse kérdése.
63/63 PyroMágus válasza:
agu 20 és a csődbe menés :DDD sok a prímitiv ember. Nem ezért a 20millioért megy hanem a síkkaszás és mutyi miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!