Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Akik utálják a szilveszteri...

Akik utálják a szilveszteri tüzijátékozást, petárdázást, miért? Mi vele a gond?

Figyelt kérdés

Értem itt ezalatt, hogy valami rossz élmény miatt, a háziállatok miatt, vagy elvből utáltok mindenkit aki használja? És miért?

És mit szeretnétek? Teljes betiltást, vagy mondjuk, hogy csak magánterületen lehessen használni?

2015. nov. 1. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Ez nem városba való, hanem a prérire.
2015. nov. 3. 20:39
 32/63 vyrob ***** válasza:
47%
Traktoros Feri Nézd én nem szeretnék kötekedni de szerintem ezt te nem tudod jobban! Nem egy olyan csonkot szettem össze amire az volt ráirva hogy zeusz és narancssárgavolt márpedig az petárda én ismerem a fajtákat volt egy csomó főleg dunaparti részeken ott a sziget fesztivál után friss is volt ,szaga is volt tehát igen is bejutott és használták is mivel nagyon hangos a zene ott ,eltudom képzelni hogy nem lehetett halani és főleg éjszaka használták .Ne feledjük azt se mindent be lehet vinni csak akarni kell természetes hogy nem nappal foglyák ott dobálni hanem este mikor szól a zene meg minden akkor nem feltünő ;)
2015. nov. 3. 22:12
 33/63 anonim ***** válasza:
41%

1. rengeteg állat elpusztul. konkrétan, a szomszéd néni 15 éves tacskója bemenekült a fészerbe, de ott is kimúlt. Az állatorvos szerint félelmében szívrohamot kapott.

2. Felesleges pénzkidobás-

3- Egyesek iszonyú bunkón használják. Volt, hogy 31-én mentem haza a 2 kisebb gyerekkel. A ház közelében két agyatlan suhanc az autó elé dobta a petárdát, konkrétan a kocsi alatt robbant. A gyerekek majdnem sokkot kaptak.

Ezek után mit szeressek rajta? Mi megoldjuk, a kutyákat bezárjuk, kapnak nyugtatót. Évek óta azért nem merünk Szilveszterkor elmenni itthonról, mert akkor mi lesz az állatokkal? Az etetésüket a szomszéd megoldaná, de a bezárást, nyugtatózást már nem kérhetem tőle.

2015. nov. 3. 23:14
 34/63 anonim ***** válasza:
0%

#32: " nem nappal foglyák ott dobálni"

ugye nem akarsz választ :D

2015. nov. 3. 23:17
 35/63 anonim ***** válasza:
25%
De ha igen, primitív emberek élnek ezzel.
2015. nov. 3. 23:18
 36/63 anonim ***** válasza:
Én meg fofom magam, és süjedek le.
2015. nov. 3. 23:20
 37/63 anonim ***** válasza:

"foglyák "

Paff, mindig van lejjebb.... Még erőlködni sem kell.

2015. nov. 3. 23:27
 38/63 vyrob ***** válasza:
69%

1. rengeteg állat elpusztul. konkrétan, a szomszéd néni 15 éves tacskója bemenekült a fészerbe, de ott is kimúlt. Az állatorvos szerint félelmében szívrohamot kapott.

2. Felesleges pénzkidobás-

3- Egyesek iszonyú bunkón használják. Volt, hogy 31-én mentem haza a 2 kisebb gyerekkel. A ház közelében két agyatlan suhanc az autó elé dobta a petárdát, konkrétan a kocsi alatt robbant. A gyerekek majdnem sokkot kaptak.

Ezek után mit szeressek rajta? Mi megoldjuk, a kutyákat bezárjuk, kapnak nyugtatót. Évek óta azért nem merünk Szilveszterkor elmenni itthonról, mert akkor mi lesz az állatokkal? Az etetésüket a szomszéd megoldaná, de a bezárást, nyugtatózást már nem kérhetem tőle.

1 : mint már leirtam csak nálunk szokás ez a kutya pusztulás mindenhól álják a kutyák lengyel cobra 8,cipolla 100 gram port tartalmaz mégis mindenki jól van és nem fél senki. Ott aztán szólnak a nagyobnál nagyobb giga petárdák rádásul egész évben lehet venni .

2 hogy mit nevezünk felesleges pénzpocsékolásnak arról nyithatnánk vitát az évi egy szilveszteri tüzijátékot vagy egy kutya tobszázezres tartását egy évben? vagy akár több .

3 Nem kell mindig az általánositás vanak bunkok de nem mindenki az rendörség dolga lenne ezeket a barmokat jól megverni és minden megoldodna ,töbség tudja kulturáltan .

4 megint arról van szó hogy ti válaltátok a kutyát és ezzel válaltátok azt is hogy nem mentek bulizni meg sehová szilveszterkor szoval nem érdemes vergödni te válaltad a kutyát a te felelőséged .

2015. nov. 3. 23:31
 39/63 anonim ***** válasza:
31%

utolsónak:

Nem bulizni akarnék, hanem elutazni 3 napra a gyerekeimmel együtt. Jó barátok a szomszédok, etetjük is egymás állatait, NORMÁLIS ESETBEN el is mehetnénk, de az idióta barmok miatt, akik a kertünkbe dobálják a petárdát, nem lehet.

Itt nem arról van szó, hogy mi mit vállaltunk, hanem arról. hogy egyesek a másik kertjébe miket dobnak be.

2015. nov. 3. 23:35
 40/63 anonim ***** válasza:
39%
Így van. Tesómék évek óta nem tudnak elmenni, mert barom állatok olyan hepajt rendeznek, hogy a kutyák pánik rohamot kapnak. De nyilván joguk van hozzá, mert itt mindenkinek minden szarra joga van.
2015. nov. 3. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!