Akik utálják a szilveszteri tüzijátékozást, petárdázást, miért? Mi vele a gond?
Értem itt ezalatt, hogy valami rossz élmény miatt, a háziállatok miatt, vagy elvből utáltok mindenkit aki használja? És miért?
És mit szeretnétek? Teljes betiltást, vagy mondjuk, hogy csak magánterületen lehessen használni?
1. rengeteg állat elpusztul. konkrétan, a szomszéd néni 15 éves tacskója bemenekült a fészerbe, de ott is kimúlt. Az állatorvos szerint félelmében szívrohamot kapott.
2. Felesleges pénzkidobás-
3- Egyesek iszonyú bunkón használják. Volt, hogy 31-én mentem haza a 2 kisebb gyerekkel. A ház közelében két agyatlan suhanc az autó elé dobta a petárdát, konkrétan a kocsi alatt robbant. A gyerekek majdnem sokkot kaptak.
Ezek után mit szeressek rajta? Mi megoldjuk, a kutyákat bezárjuk, kapnak nyugtatót. Évek óta azért nem merünk Szilveszterkor elmenni itthonról, mert akkor mi lesz az állatokkal? Az etetésüket a szomszéd megoldaná, de a bezárást, nyugtatózást már nem kérhetem tőle.
#32: " nem nappal foglyák ott dobálni"
ugye nem akarsz választ :D
"foglyák "
Paff, mindig van lejjebb.... Még erőlködni sem kell.
1. rengeteg állat elpusztul. konkrétan, a szomszéd néni 15 éves tacskója bemenekült a fészerbe, de ott is kimúlt. Az állatorvos szerint félelmében szívrohamot kapott.
2. Felesleges pénzkidobás-
3- Egyesek iszonyú bunkón használják. Volt, hogy 31-én mentem haza a 2 kisebb gyerekkel. A ház közelében két agyatlan suhanc az autó elé dobta a petárdát, konkrétan a kocsi alatt robbant. A gyerekek majdnem sokkot kaptak.
Ezek után mit szeressek rajta? Mi megoldjuk, a kutyákat bezárjuk, kapnak nyugtatót. Évek óta azért nem merünk Szilveszterkor elmenni itthonról, mert akkor mi lesz az állatokkal? Az etetésüket a szomszéd megoldaná, de a bezárást, nyugtatózást már nem kérhetem tőle.
1 : mint már leirtam csak nálunk szokás ez a kutya pusztulás mindenhól álják a kutyák lengyel cobra 8,cipolla 100 gram port tartalmaz mégis mindenki jól van és nem fél senki. Ott aztán szólnak a nagyobnál nagyobb giga petárdák rádásul egész évben lehet venni .
2 hogy mit nevezünk felesleges pénzpocsékolásnak arról nyithatnánk vitát az évi egy szilveszteri tüzijátékot vagy egy kutya tobszázezres tartását egy évben? vagy akár több .
3 Nem kell mindig az általánositás vanak bunkok de nem mindenki az rendörség dolga lenne ezeket a barmokat jól megverni és minden megoldodna ,töbség tudja kulturáltan .
4 megint arról van szó hogy ti válaltátok a kutyát és ezzel válaltátok azt is hogy nem mentek bulizni meg sehová szilveszterkor szoval nem érdemes vergödni te válaltad a kutyát a te felelőséged .
utolsónak:
Nem bulizni akarnék, hanem elutazni 3 napra a gyerekeimmel együtt. Jó barátok a szomszédok, etetjük is egymás állatait, NORMÁLIS ESETBEN el is mehetnénk, de az idióta barmok miatt, akik a kertünkbe dobálják a petárdát, nem lehet.
Itt nem arról van szó, hogy mi mit vállaltunk, hanem arról. hogy egyesek a másik kertjébe miket dobnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!