Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Akik utálják a szilveszteri...

Akik utálják a szilveszteri tüzijátékozást, petárdázást, miért? Mi vele a gond?

Figyelt kérdés

Értem itt ezalatt, hogy valami rossz élmény miatt, a háziállatok miatt, vagy elvből utáltok mindenkit aki használja? És miért?

És mit szeretnétek? Teljes betiltást, vagy mondjuk, hogy csak magánterületen lehessen használni?

2015. nov. 1. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Persze egyet értek vele, hogy sok a hülye. Ezt sosem vitattam. Pont miattuk tart ott ez a dolog, ahol. Mert az emberekben az marad meg, hogy ezek mekkora idióták.
2015. nov. 1. 20:51
 12/63 anonim ***** válasza:
19%

te alszol es az ablakod elott lovok egy petardat?

te ki lepsz a hazbol, mert menned kell a temetesre es en lovok egy petardat.

te varod azt arohadt villamost de en lovok ...

te kiszallsz a villamosbol de itt vagyok en

te szaladsz a fizetesert de itt is en...

napkozben megakarsz ebedelni de puff

eltervezted az egessz napon egy romantikus estet stb es ki van itt?

a gyerek sir altatod...

hulla ehes vagy s mikor a sotetben kinyitod a frigo ajtajat ...puff

puffpuffpuffpuffpuffppuffpuufffpuuffpuuff

olvasd is ha szereted puffpuffpuffpuffpuuffpuufffpuufffpuufffpuufuffpopuufffff

2015. nov. 1. 20:52
 13/63 A kérdező kommentje:
Neked meg mi bajod? XD
2015. nov. 1. 21:12
 14/63 anonim ***** válasza:
89%

Ijesztő, balesetveszélyes.

Mit szeretnék? Hogy aki a lábam elé dobja az a következőt dugja fel a seggébe mielőtt meggyújtaná. :D

Nem kell a teljes betiltás, a magánterületes jó ötlet.

2015. nov. 1. 21:15
 15/63 anonim válasza:
100%

Én személy szerint utálom a tűzijátékot, még attól is frászt tudok kapni, amit a tortákra raknak. Hogy miért van ez így, annak megvan az oka, rossz gyerekkori élményekre vezethető vissza. A kutyákat is sajnálom, hisz látom mennyire megviseli őket ez az egész.

Amíg valaki normális körülmények között csinálja, megpróbálok alkalmazkodni. Például bedugom a fülemet, és zenét hallgatok. De cserébe én is elvárom, hogy amikor Szilveszter estéjén sétálok az utcán, ne robbantgassanak mellettem.

Viszont a legjobb megoldás szerintem is egy petárdázásra kijelölt terület lenne, ahol mindenki kiélhetné az ilyesfajta vágyait. :)

2015. nov. 1. 21:49
 16/63 anonim ***** válasza:

Az utálat erős szó, de én sem kultiválom az esetek nagy részében. Főleg azért, mert tudom, hogy vannak sokan, akik értenek is hozzá, de sajnos rengeteg link tini meg proli van, aki veszi a petárdát, tűzijátékot akár illegálisan, mert jaj, de jó móka lesz, közben nem tartják be a balesetvédelmi szabályokat... és én azt nem tudhatom, hogy az egy sarokkal arrébb lakó, akit nem ismerek, felelős vagy felelőtlen fajta, és milyen károkat okozhat az, hogy jaj, most ő hadd szórakozhassa ki magát. Egyszer gimiben amúgy buli utánra vmi hülye hozott vmi pirotechnikai szirszart, vmi minipetárda volt, mittudomén... hát azt sikerült úgy eldobni, hogy kiégette az egyik osztálytársam kabátját, és örültünk, hogy nem az arcára ment. És hány ilyen felelőtlen barom lehet... és azok lehet, hogy nagy petárdával játszanak...

Kicsit nehéz a szabályozás. Én inkább vmi teszthez kötném a használatát, és nem engedném közterületen még szilveszterkor sem.

2015. nov. 1. 23:25
 17/63 anonim ***** válasza:
38%
Basszus, én belvárosi lány vagyok, Ajánlom mindenkinek, menjen január 1-én a Vörösmarty tér Váci utca vonalon, gyakorlatilag háborús helyzet van, irdatlan szemét, és balkáni állapot.
2015. nov. 2. 00:01
 18/63 PyroMágus ***** válasza:
94%
Balkani :Ddddd
2015. nov. 2. 13:33
 19/63 anonim ***** válasza:
91%

Nem is értem a sok hülye gyökér barmot, petárda, igy veszélyes, ugy veszélyes, igy betiltva, ugy betiltva..

Az egy dolog hogy a sok hülye gyerek nem tudja normálisan használni, kárt tesz magában(meg is érdemli), vagy esetleg másokban, az már teljesen más dolog, nem kell mások közé oda dobni, vagy mit tudom én bármi.

Azt meg megint nem vágom miért kell elhordani mindennek akinek ez az "élete", szenvedélye, hadd csinálja, aki tudja használni az nyilván nem fog sem magában, sem másokban kárt tenni.

Azt meg baszhatják hogy be van tiltva, aki akarja ilyenkor már lazán beszerzi akár honnan, sőt külföldről bármikor be lehet szerezni.. :)

2015. nov. 2. 16:20
 20/63 anonim ***** válasza:
#18: Elég balkáni: [link]
2015. nov. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!