Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Akik utálják a szilveszteri...

Akik utálják a szilveszteri tüzijátékozást, petárdázást, miért? Mi vele a gond?

Figyelt kérdés

Értem itt ezalatt, hogy valami rossz élmény miatt, a háziállatok miatt, vagy elvből utáltok mindenkit aki használja? És miért?

És mit szeretnétek? Teljes betiltást, vagy mondjuk, hogy csak magánterületen lehessen használni?

2015. nov. 1. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
69%
És akkor az idióta kutyásokra mit lehet mondani.Az év 365 napján 24 órában idegesítik az embereket.Állandóan ugat a kutyájuk legalább a barma lenne tekintettel a környezetére hogy egy hangszálműtétet végez rajta.Állandó ürülékszag,vizeletszag,nem hogy közteren sok barom még a háza előtt a járdán sem hajlandó felpucolni a kutyaürüléket.A kerítés előtt a bolond elmebeteg állatok a járókelőket idegesítik.Némelyik a kerítésen kifér a feje bármikor egy arrajáró kisgyerekbe beleharaphat.Agresszív hülye állatok akik mennének neki az embernek más állatoknak.Van sok elvetemült barom kutyatartó akit egyszerűen agyon kéne verni.Petárdázók nagyon nagy részével nincs semmi gond ugyan ez a kutyásokról nem mondható el.Elkéne némelyiknek gondolkodni hogy a kutyája hány embert zavar a nap 24 órájában és hogy közterületen parkban televan kutyaürülékkel a város napi szinten.Nekem mondjuk se a petárdásokkal se a tűzijátékosokkal nincs bajom mert az emberek nagyon nagy többsége normálisan használja.Akik ezen pattognak egyik sem egészen normális.Ez mindegyik ilyen kötekedő,jelentgetős,embertársaiba belerúgó,(lények).Nagy kamu műbalhé az egész semmi más!Azok pattognak a legjobban akikkel a legtöbb baj van.Egy kalap alá esnek a Lampertel meg a Gyurcsánnyal akik betiltották.Sok jót tettek az országgal ők is.
2015. nov. 6. 04:17
 52/63 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is akit ilyen kis hülyeség zavar sok közöttük a kötekedő abnormális,drogos,gyógyszerfüggő,alkoholista,pszihiátriai eset.Itt aki annyira panaszkodik egy légtérbe kerűlne vele más ember,ezek között sok ilyen másokat oszt azt velük van a legtöbb baj.Ez nem csak ebben hanem az életben mindenütt így van minnél jobban ossza a másikat meg nyavajog meg nem jó neki semmi ott annál több gond van vele.Sok ember azért utálja ezt a dolgot mert vannak emberek akik célpontokat keresnek.Nap mint nap ennél milliószor zavaróbb hatások érik az embert.Aki csak azért nyavajog mert pusztán halja sok közülük nem százas.Sokat pusztán a tudat zavar hogy azt használlja az ember.
2015. nov. 6. 05:23
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már olyat is valaki erdő mellett élt és az zavarta hogy lakott területtől messze az erdőben durrogtatnak.Ez mondjuk már tényleg a felháborító kategória ilyenért is pattogni.A fiatalokat ebben az országba teljesen hülyének nézik.Nem csak hogy rabszolgaként dolgoznak az emberek éjbérért de mindenbe mindenki beleakar pof.Én személy szerint akár kapok legálisan akár nem én amit akarok megveszek.Sőt tovább megyek ha nagyon eltökélten akarom és nem kapok olyat amit szeretnék akkor megcsinálom magam házilag.Nekem ebből van igazán elegem hogy az ember alig kap munkát.Törvényileg megoldották hogy szakmával szakma nélkül minimálbért keress.Ami kaját veszel kifizeted a számlákat és összedőlhet a házad mer arra nem marad pénzed hogy egy járdát megcsináltass.De ezek után nem hogy meg húznák magukat, hanem senkinek semmit nem lehet ebben az országban.És ezt nem csak politikailag értem.Az emberek főleg Magyaroszágon ott nézik hülyének a másikat és próbálják meglopni irányítani ahol csak tudják.Ha én nem lövöm át máshoz, kárt nem okozok neki ,és tekintettel vagyok másokra miközben használom akkor nekem jogom van és fogom használni akár lehet, akár nem.Ha értelmes a jogszabály és értelmesen biztosítja a használatát pl ha erdőbe leviszem törvényileg senki sem cseszegethet akkor igyekszem betartani.De hogy pl semmilyen petárdát semmilyen formában semmikor és sehol nem használhatok ez betarthatatlan (teljesen hülyének nézik az embereket).
2015. nov. 27. 15:19
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Húú de várom már végre lehet majd durrogtatni.
2015. nov. 30. 15:47
 55/63 anonim ***** válasza:
100%
Tudom de valamiért akkor jobb.
2015. nov. 30. 16:04
 56/63 anonim ***** válasza:
67%
Kiskoromban mindig a lábam mellé dobták a petárdát és én mindig nagyon féltem , mert azt hittem h egyszer majd robban egy nagyot. Azóta tudom ha annyira nem robban olyan nagyot , de valahogy még mindig ideges vagyok , ha a közelembe dobják el. Meg szerintem semmi értelme sincs. Meggyújtod és robban egy hangosat. Semmi szép nincs benne , nem úgy mint a tűzijátéknak. Az legalább szép. :)
2015. dec. 18. 19:18
 57/63 anonim válasza:
Én egyszer egy könyvben olvastam egy ideillő idézetet, ami valahogy úgy hangzott, hogy hanyatló nép az, amely tüzijátékokban gyönyörködik, és közben elfelejt élni... Sajnos már nem emlékszem melyik volt az a könyv, de ezzel a mondattal teljes mértékben egyetértek. Gondolok itt pl. augusztus 20-ára is, amikor szintén milliókat költenek néhány perc látványért, az ország meg lassan csődbe megy.
2015. dec. 21. 08:26
 58/63 vyrob ***** válasza:
61%
Azt a könyvet egy retentően primitiv ember irhatta XD :) Idézném neked okoska ,Mátyás király hozta be hozánk a tüzijátékokat az egyik legjobb magyar királyunk :) De tényleg amugy mi értelme van autót venni? Nem kell kocsikáznod sétáljál inkább agusztus 20 lehet neked felesleges de külföldiek idelátogatnak sok lóvét hagynak itt és az jó bevételi forrás.Ezt a demagógiát amit ide hordtál öcsém akkor ezek szerint az egész világ primitiv mert mindenhólvan tüzijáték :)
2015. dec. 21. 14:26
 59/63 anonim válasza:
0%
Mindegy, nekem ez véleményem erről az egész petárdázásról és tűzijátékozásról. Egyszerűen primitív dolognak tartom, soha nem vonzott és nem is érdekelt. Akit érdekel az hadd csinálja, de úgy, hogy ne veszélyeztessen vagy zavarjon vele másokat. Egyébként attól még nem lesz valami értelmes és hasznos, mert az egész világon csinálják.
2015. dec. 21. 18:14
 60/63 anonim ***** válasza:
70%

Én a tüzijátékot nem utálom, mert az legalább - véleményem szerint - szép. Kérdés, honnan lövik föl, de én olyan helyen lakom, hogy tök jól látni tőlünk, ahogy egy közeli dombról fellövik. Az jó, mert azért ne a szomszéd kertjéből menjen.

A petárdának nem látom értelmét. Annak főleg, hogy ma mért kell. Most is bent ül a kutyám, aki nem félős, a vihar nem zavarja, de a petárdáktól retteg. Elég unalmas, hogy nem tudok rendesen bulit tartani, mert fél óránként le kell mennem a földszintre (a kutya nem jöhet be minden helyiségbe), hogy megnézzem, fél-e, van-e vize, nem akar-e pisilni. És nem értem. H aa tüzijátéktól félne, azt mondom, valamit valamiért, látványos. De a petárdának semmi értelme. Csak hangja van, de nem szép hangja. Durrog. Nem a Für Elise-t játssza. Nem értem, mire jó. És azt sem, miért kell az utcában csinálni. De nem, nem utálok mindenkit, aki csinálja. Bátyámék is kipróbálták, de kimentek a település olyan részére, ahol nincsenek házak, és ott csinálták.

Egyik volt osztálytársamat megdobták petárdával, és a kabátja ráolvadt a karjára, a teljes karján égési sértülést szenvedett, 13 évesek voltunk.

2015. dec. 30. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!