Petárdázók! Mennyire figyeltek az állatok, és az emberek nem zavarására még ha illegális is nálunk?
20: hát most a csendes többség nevű csoportból minden tag idejönne veszekedni a madár fiókákról akkor soha nem lenne vége ennek a vitának,egyébbként meg nem értem az egészet az életben mindenki meghal egyszer ez azn élet rendje nem lehet mindent megvédeni ami él és mozog ,főlleg ebbe értelme sincs hisz évente 1-2 ha meghal....
Miért nem inkább aszegénység ,vagy a dohányzás ellen küzdötök, amibe több millioan halnak bele...
21: ???WTF???
#26 ha kíváncsi vagy, itt évente egyszer va tüzijáték a kutya akkor is a házba...ezt hívják szilveszternek. Te vagy a kretén, és sajnos még jó sokan állnak hozzá így mint te is többek közt. Azzal ha nem szereted semmi baj, meg hogy a szomszédod egész évben ezzel van el, az már sok. De aki csak szilveszterkor....hááát akkor nagyon tudlák benneteket sajnálni. Szívem szakad meg. Legszivesebben az ilyen birka háza előtt lövöldözném. Egyedül a kutyádat sajnálnám. Pont az ilyen marhák miatt nincs itt hagyománya. Gondolom te a gyeraka8det is eltiltod még egy apró kis semmilyen tüzijátéktól is, nehogy véletlenül megszeressék. Nincs is ezzel semmi. De ne szólnád le aki veled ellentétben szereti és nem f*sik tőle.
A kérdésre válaszolva, igen figyelek mindenkire!
Vyrob a lepontozást megtettem helyetted is;)
Jaa és kedves Kata (Szombathelyről)
Sajnos éppen ellenkezőleg. Én is állatbarát vagyok, de ezt már túlzásba viszitek. Lehet inkább azzal kellene foglalkozni, hogy Magyarországon mennyi de mennyi állatkínzó meg illegális vadász van. Ja meg azzal, hogy a főutakra ne menjenek ki az állatok, hogy aztán elüssék őket! Mert természetesen ott is csak vergődnek a drága állatvédők, mint mindig, hogy miért nem figyelt a sofőr ugye? Értettek egyáltalán valamihez az állandó hisztin meg vergődésen kívül? Vadháló ismerős fogalom? Amíg ezt nem csinálják meg, addig inkább nem kellene dumálni a sün miatt ami lehet fel sem kel rá....
Sajnos nem a csak a tüzijátékozókon áll már ez. Mindenki minket hibáztat meg vergődik ahelyett, hogy tenne valamit, az állataiért, vagy amiért akar. Németországba nem ám ilyen kis semmi sz.rokat szabad lőni. A Cobra petárda is mehet, EGÉSZ ÉVBEN. Olyan hangja van, hogy a robbanás mellbevág, a hang meg végigfut a határon. Ott mégis élnek valahogy az állatok..... Itt az a gond hogy ti viszitek túlzásba, amit felesleges...
A másik amit imádok, a tipikus szép magyar felfogás ez az "én nem szeretem, más meg le van sz*rva, ne csinálja". Most mit szólnátok hozzá, kedves minket fikázók, ha valami hobbitokat mindenáron be akarnák tiltatni? Jól esne ugye? Itt az a legnagyobb baj, hogy ti szemellenzővel jártok. Nem tudjátok felfogni,hog ez is egy hobbi amit nem csak a "közveszélyes őrült"-ek űznek, hanem értelmes épkézláb emberek is. És soha nem is fogjátok bírni felfogni. Itt van az, hogy nem mi vagyunk gombafejűek, ti vagytok rugalmatlanok, és inkább tiltsák be nektek úgysem fájna mi? Hát szívből gratulálok a gondolkodásotokhoz. Büszkék lehettek magatokra!
"Mi piromániások sem ítéljük el a számítógépfüggőket."
Idióta!
Ha valaki számítógépfüggő, akkor az kizárólag a maga baja, azzal senkit nem zavar. (Max. a családját, vagy akikkel együtt él, de azok meg tudják oldani azzal a problémát, hogy a számítógépfüggőt kidobják otthonról. Vagy ha nem tudják, mert övé a lakás, akkor meg elköltöznek tőle, és szépen magára hagyják, senkit nem fog utána zavarni.)
A petárdázás az más, azt nem tudod úgy csinálni, hogy azzal senki mást ne zavarj. Vagy építs magadnak hangszigetelt petárdázóstadiont a saját pénzedből és úgy oké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!