Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokszor olvasom a hírekben,...

Sokszor olvasom a hírekben, hogy lefoglaltak illegálisan behozni akart parfümöket. Ezek a parfümök eredetiek lehetnek?

Figyelt kérdés
Azért is kérdezem, mert többször előfordult, hogy az utcán belebotlottam parfümöt árulókba és teljesen eredetinek látszó parfümöket árultak. Tudom, hogy ezek egy része tuti eredeti, mert úgy lopják őket, de az illegálisan csempészett parfümök is eredetiek vagy ha nem, azokat hol gyártják, hogy olyan, mintha az lenne?

2015. márc. 25. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én szerintem tuti nem bár drogériába is lehet találni hamis parfümöt (sokszor nem vizsgálják ki a beszállítókat..) Anyukám Vámos így kapom tőle az oktatást:)

2015. márc. 25. 20:34
 2/3 anonim válasza:
persze lehetnek eredetiek. Azért foglalják le őket mert vagy kétes a származásuk, vagy vámot megkerulve akarjak behozni.
2015. ápr. 1. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
ezek az utcai áruyok a boltokból lopják ki.
2015. ápr. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!