Most akkor az Ázsia centerben kapható sminktermékek amik márkásak (pl. Loreal, Maxfaktor, Manthattan) hamisítványok, vagy eredetiek, csak illegálisan szerezték be az eladók?
Figyelt kérdés
Annyi mindent hallottam már.Nem merek ott vásárolni.De ha valóban eredeti, akkor meg az idegesít, hogy sokkal több pénzt kidobok a drogériákban...2014. febr. 4. 21:03
1/5 anonim válasza:
Persze, hamisítvány az egész és a NAV még egyetlen egyszer sem törte rájuk az ajtót.... valóban reálisan hangzik. Gondolkodni nem ártana!
2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a NAV már elég sokszor rájuk törte az ajtót, sőt még ennél cifrább dolgokat is hallottam , épp ezért tettem föl ezt a kérdést.Köszi a lekezelő, flegma, egyáltalán nem hasznos választ.
2014. febr. 4. 21:33
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én semmiképpen se vennék ilyesmiket a sárgáknál. Inkább összespórolok egy drogériásra!
4/5 anonim válasza:
EN ott vásárolok és eredetiek a sminkcuccok,de a mosopor pl sok helyen hamisitott
5/5 anonim válasza:
Én többször vásároltam ott márkás sminkszereket és eredetiek kevesebbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!