Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akiket határsértésen érnek,...

Akiket határsértésen érnek, azokat nem lehet bezárni. És akik illegálisan tartózkodnak az országban? Nincs papírjuk/vízumuk? Őket be lehet zárni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálnak velük semmit, nyugaton sem. Csak a mezei polgárral keménykednek. Én kamionos vagyok, 2002 - ben 8 személyt szedtek le a kocsimról Calais - ban. Ha Angliában találják meg őket 2000 font/fő vernek rám. A francia rendőrük leszedték őket és elengedték, újra próbálkozhatnak, s ez közel 13 éve volt, a helyzet azóta rosszabb. Már Brüsszelnél bemásznak a kocsikba, hídról leugranak rá, mikor dugó van, a rendőrség semmit nem csinál, nyíltan, falkákban járnak, keresik az Angliába tartó kocsikat, de ha te rakod ki őket, s teszem azt jól seggbe rúgod, ellened járnak el. Ide vezetett a liberalizmus, s lesz még rosszabb is.

Ezek után hazánkban miért lenne másként? Miféle schengeni határ az ahol így be lehet gyalogolni? Ez a határőrizet teljes csődje. A balliberális oldal is csak addig tudott tiltakozni, amíg a határon túli magyarok kaptak jogokat, akkor vért hörögtek, de most megszakad a szívük a menekültekért.

2015. febr. 8. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:

"de most megszakad a szívük a menekültekért."

Persze csak messziről.

2015. febr. 8. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen alapon szeretned oket bezarni? Nem kovettek el buncselekmenyt.
2015. febr. 9. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre vagyok kíváncsi:) Hogy bűncselekménynek számít-e, ha papírok nélkül valaki itt tartózkodik
2015. febr. 9. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én tiltott határátlépésért kaptam 5000 büntetést és elvették a motort amivel átjöttem. 2 órát voltam a bácsalmási fogdában, kidobtak utána és kaptam 100 forintot, hogy telefonáljak. ja amikor elkaptak elém húztak egy szöges rácsot és lefektettek, és bilincs.

hozzátartozik az esethez, hogy kb. 100 alkalommal jöttem mentem minden gond nélkül.

gondolom most már nehezebb, mert van hőkamera a teljes szakaszon, akkor még ritkán használták

2015. febr. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!