PyroMágus kérdése:
Petárdázók! Mennyire figyeltek az állatok, és az emberek nem zavarására még ha illegális is nálunk?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 18:56
1/33 anonim válasza:
Annyira, mint a tüzijátékozók.
2/33 anonim válasza:
Én azt se értem, mi a jó egyáltalán a petárdában. Annyi az egész hogy meggyújtod, aztán pukkan egyet.
3/33 anonim válasza:
És mégis hogy a fenébe figyeljek, kérjem meg a hangot hogy ne terjedjen tovább a kerítésen?!
4/33 anonim válasza:
Például ne mögöttem/mellettem egy méterrel vágják földhöz. Két ilyen "élményem" volt életemben, egyszerűen imádtam, bár mindkettő szilveszterkor.Az egyik most.
5/33 anonim válasza:
Sehogy nem figyelnek. Ha figyelnének, akkor nem petárdáznának és nem is tűzijátékoznának. Ha ember nincs is a közelükben, állatok mindig vannak,mégha első blikkre nem is tűnik úgy. Számtalanszor találtak már petárdázások után madárfiókákat a földön, akik ijedtükben potyogtak ki a fészekből... de egyéb példákat is hozhatnánk.
Ideje lenne már beszüntetni minden ilyen csendháborítást...
6/33 vyrob válasza:
Hagyjuk már az ilyen befásult embereket nehogy már szilveszterkor ne lehessen petárdázni meg tüzijátékozni ! Csak én vagyok igy vele de idén szilveszter után békáson ahol rohadt sok petárda csonk volt a lakótelepeknél egy elpusztul fiokát sem láttam egész ujpest és a harmadik kerületben sem !! Nem kéne ilyen baromságokat iri ! Nem döglenek bele a madarak sem.1 darab döglött galambot láttam ott a réten de az már szilveszter elött 1 héttel is ott volt ! A kutyák pedig aki helyesen betartotta az utasitásokat és szilveszter naplyán nem nagysétára poráznélkül vitte le kutyáját mert sajnos sok ilyen gyökér volt, szilveszterkor 10 órakkor poráz nélkül nagysétára >:( Amikor már este hatkor lőnek ! Na ez az a dolog amire már nem tudok mit mondani és inkább nem is mondok véleményt az ilyen ne tartson kutyát ennyit tudok mondani .Nem tudom mire fel ez az irdatlan nagy bátorsága a hülye gazdának poráznélkül nagysétára szilveszterkor 10-11 orakkor >:( Aztán meg csodálkozunk hogy elszökött.
7/33 vyrob válasza:
Továébbá az még meg emliteném a petárda még ha nagyobb is gondolok a megára a hangja a közelébe sem ér a nagyobb rakétáknak,bombatelepeknek és egyébb tüzijátékoknak sem !
8/33 anonim válasza:
vyrob: szerintem meg elég gáz az, ha valakinek a szilveszteri buli abból áll, hogy dobálja a durranó szarságokat. "naplyán" - te aztán nagy ész vagy...
9/33 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a gáz ha valaki bebasz ilyenkor vay nem ünnepel ,meg az a gáz hogy ha az zavar hogy mások ünnepelnek....
2015. márc. 30. 20:21
10/33 anonim válasza:
ez végül is kinek szólt, kérdező? mert nem látom, hogy írt volna valaki be*aszást meg ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!