Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Más is veszekedett Szilveszter...

Más is veszekedett Szilveszterkor? 😔😟

Figyelt kérdés
Az alkohol miatt. Anyukám nagyon félt, hogy berúgok, ezért cirkuszolt.

jan. 1. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Legközelebb hallgass anyádra
jan. 1. 07:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? Végül elfogadtad az aggódó intelmeit?
jan. 1. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Most nem.
jan. 1. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem volt kivel.
jan. 1. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Veszekedni csak a nyomik szoktak.
jan. 1. 11:20
 6/8 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok. Nem az a kategória, akit még terelgetni kellene a jó irányba.

Mindegy is, továbblépek, csak kíváncsi voltam, más családokban is ezt csinálják-e.

jan. 1. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyádnak mi köze ahhoz, hogy mennyit iszol? Ha meg otthon élsz, és zavar, lehet szépen elköltözni.
jan. 1. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom, hogy milyen rossz érzés, amikor az ünnepbe belerondít a veszekedés... Szerencsére nálunk már ilyen nincs, de régen volt rá példa, de kifigyeltük az okokat és teszünk ellene.

Azért tör ki sok veszekedés ünnepek alatt sok családnál, mert alapvetően mindenki benne van a munkában vagy túl van terhelve a tanulással, emiatt senkinek sincs ideje még veszekedni is. Ilyenkor meg felszabadul mindenki, fáradt is mindenki (hisz általában sok idő eltelik két ünnepnap között), meg sok a tennivaló is, más-más szokások stb. Ilyenkor fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, az ünnep pedig ne megfelelési kényszer, hanem szívből együtt töltött idő legyen.

jan. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!