Történt e már veletek bármiféle baleset a szilveszteri tűzijátékkor?
Figyelt kérdés
Lekopogom, nálunk semmi nem történt sosem, kivéve egyszer az volt, hogy egy az ablakunkhoz nagyon közeli füves részen a park előtt tűz gyulladt ki és égett egy kisebb láng. De eloltották időben szerencsére, bár para volt. Nálatok miféle "baleset" fordult már elő a szilveszteri tűzijáték ideje alatt? Akár személyeddel, ismerőssel, lakással történt e valami? Meséljetek.jan. 1. 00:55
2/10 A kérdező kommentje:
1-Ezért a válaszért kár volt vesződnöd...
jan. 1. 01:50
4/10 A kérdező kommentje:
3-A nemleges válaszok nem érdekelnek, ezért is írtam a végére, hogy meséljetek de látom ez nem egyértelmű egyes egyéneknek...-_-
jan. 1. 02:20
5/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Velem igen.2021 szilveszterkor meglökött a testvérem, és a szilveszteri trombita a számban volt. És átszúrta a torkomat :)
9/10 anonim válasza:
Történt néhányszor, a telep bombettája mellettem durrant, meg meglőttek római gyertyával. Még a kabátom sem égett ki, a római gyertyával viszont szabad bőrfelületet találtak el, az megégetett, kb fél óra után nem éreztem.
10/10 anonim válasza:
Nem, mindent megteszünk azért, hogy ilyen ne történhessen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!