Ez 2025 első kérdése?
Igen, nem sikerült tavaly óta sem elegendő életet szerveznem a lényemnek, hogy hasznos dolgokkal töltsem az időmet, így ez a kérdés megint felkérül.
Nekem ez volt életem legnehezebb éve. Nem szeretném részletezni, sajnos a családunknak fájdalmas, veszteséges esztendőt osztottak... Én voltam az, ki a legközelebbről szemlélte, átélte az eseményeket, s nem vagyok még túl a nehézségeken, és megrokkantott lelkileg, s testileg is.
Csak annyit kívánok, hogy jövőre nyugalom legyen... Ha nincsenek is jó napjaim, rosszak se legyenek. Legyen csend és béke...
Meséljetek!
Hogy telt ez az év? Mennyire vagytok megelégedve a teljesítményetekkel, a körülményekkel?
Mik a terveitek 2025-re?
Utóirat: BÚÉK!
23:59 lett, rip.
Azért mesélhettek, ha gondoljátok!
Jé, én írtam 2023 első kérdését :D
Gondolkoztam azon, hogy megpróbálom ezt is de letettem róla és inkább tökéletes időzítéssel tettem be egy mém zenét
Hát, a tavalyi év utolsó kérdése lett, de nem baj, az is valami! :-D :-)
Egyébént kedves kérdező és mindenki! Sikerekben, szerencsében, eredményekben, egészségben gazdag, áldott, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! 🙂 🥳🍾🥂💥 BÚÉK 2025! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!