Csak szerintem nagyon unalmas a szilveszter otthon tölteni ketten a párommal? Vagy más is van így? Sehova nem akart menni... Inni se akar, vettem magamnak egy üveg bort és alkoholistának nevezett...
Figyelt kérdés
dec. 31. 23:45
1/7 anonim válasza:
Ott más baj is van.
Máskor is szoktál magadban inni?
De ha a ma esti 1-2 pohár bort tv közben, vacsorához megiszogatod, az nem alkoholizmus.
Ennyi férjen bele.
De gyanítom, valami oka lehet, hogy ilyen keményen fogalmazott.
Vagy nem?
2/7 anonim válasza:
Voltam szilvezteri buliban, nagyon sz@r volt. Én örülnék ha lenne párom akivel otthon lehetnék.
3/7 anonim válasza:
Bizony, ez attól függ, kivel.
Van, hogy jobb egyedül, mint valakivel, de van olyan, akivel jobb, mint egyedül.
4/7 anonim válasza:
Mi buliztunk. Előszilveszter is volt, így kétszeres jókedvvel köszöntöttük ezt az esztendőt.
Feldobódott mindkettőnk hangulata végre. A "szakadék" legszéléről jöttünk vissza. Hát nem egyszerű megőrízni a "győzelmi lángot", az biztos!
6/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké, hogy ő nem szeretne menni sehova de tiszteletbe kell tartania ha te megünnepelnéd a szilvesztert (természetesen normális keretek között)
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az otthoni szilveszterrel. Én is sokszor itthon töltöm, csak én a családommal, meg pár baráttal.
Ahhoz meg, hogy jól érezd magad, nem kell inni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!