Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Csak szerintem nagyon unalmas...

Csak szerintem nagyon unalmas a szilveszter otthon tölteni ketten a párommal? Vagy más is van így? Sehova nem akart menni... Inni se akar, vettem magamnak egy üveg bort és alkoholistának nevezett...

Figyelt kérdés

dec. 31. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Ott más baj is van.

Máskor is szoktál magadban inni?

De ha a ma esti 1-2 pohár bort tv közben, vacsorához megiszogatod, az nem alkoholizmus.

Ennyi férjen bele.

De gyanítom, valami oka lehet, hogy ilyen keményen fogalmazott.

Vagy nem?

dec. 31. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Voltam szilvezteri buliban, nagyon sz@r volt. Én örülnék ha lenne párom akivel otthon lehetnék.
jan. 1. 05:17
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Bizony, ez attól függ, kivel.

Van, hogy jobb egyedül, mint valakivel, de van olyan, akivel jobb, mint egyedül.

jan. 1. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Mi buliztunk. Előszilveszter is volt, így kétszeres jókedvvel köszöntöttük ezt az esztendőt.

Feldobódott mindkettőnk hangulata végre. A "szakadék" legszéléről jöttünk vissza. Hát nem egyszerű megőrízni a "győzelmi lángot", az biztos!

jan. 1. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Unalmas volt? Mit csináltatok?
jan. 1. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem teljesen oké, hogy ő nem szeretne menni sehova de tiszteletbe kell tartania ha te megünnepelnéd a szilvesztert (természetesen normális keretek között)
jan. 2. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs az otthoni szilveszterrel. Én is sokszor itthon töltöm, csak én a családommal, meg pár baráttal.

Ahhoz meg, hogy jól érezd magad, nem kell inni.

jan. 6. 00:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!