Baltaarcúu kérdése:
Kötelező ünnep, boldogság?
Figyelt kérdés
Ti hogy viszonyultok a Szilveszterhez?
Nekem baromi unalmas hogy ilyenkor kötelezően mindenkinek elszáll az agya, és most akkor k.rva boldognak kell lenni...Én évek óta itthon "ünneplem"...egyszerűen nem érzem hogy most ki kell csapni a hámból, erőltetnem kell a vidámságot, társaságot...33F
dec. 31. 22:46
2/7 A kérdező kommentje:
:D
jan. 1. 10:26
3/7 A kérdező kommentje:
Csak elmúlt ez is...:D
jan. 1. 10:26
4/7 anonim válasza:
Kettős érzésem van. Nem érzem én sem, hogy mindenképpen valami buli kell ilyenkor. Viszont azért mikor itthon vagyunk és csak a tv nézés meg a netezés megy, beszélgetéssel, tehát sima este, azt azért akaratlanul is kevésnek tartom. Úgy is jól tudom érezni magam, annyival, de azért keresem a lehetőséget, a "programot", hogy mivel tudnánk kicsit mássá tenni egy sima estétől.
6/7 anonim válasza:
Amióta megtaláltam azt a közeget, akik hozzám hasonlóan utálják a "kötelező buli" jellegét, azóta nem érzem ezt. Pár pohár ital mellett egy egész éjszakát végig játszunk társasjátékokkal. Éjfélkor koccintunk, eszünk és mehet tovább a játék.
Voltak évek, amikor házibuliba "kényszerültem", akkor jobban utáltam.
7/7 anonim válasza:
Én sem szoktam kicsapni a hámból. Nem vagyok olyan hatalmas bulizós, meg partiállat. Családdal, barátokkal ünneplem, hallgatunk zenét, kulturáltan nevegtélünk, mulatunk egyet, de nem jön ki belőlünk az állat sem természetes, sem alkohol segítségével. Utóbbit sem nagyon iszunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!