Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért lett pár éve hirtelen...

Hokedli pörkölttel kérdése:

Miért lett pár éve hirtelen ekkora probléma a tüzijáték?

Figyelt kérdés
régen nem volt ez a hiszti pedig régen is voltak kutyák szinte minden udvarba nem is lett semmi bajuk akkor most miért kell évek óta minden szilveszternek a kutyatartók hisztijéről szolnia?

dec. 31. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Mert régen még kutyák voltak. Most már ilyen össze-vissza tenyésztett ideggyenge, p_nanyaló szobacirkálók, akiket lassan az emberrel egyenértékűen kezelik, öltöztetik mindenféle bohócnak ilyen-olyan ruhácskákba,stb.

Most már ne merjünk tűzijátékozni, meg zajongani, mert Fifike rosszat fog álmodni és odaszarik a szoba közepére....

Gyerekkoromban is falun éltem, minden háznál voltak kutyák. Ész nélkül szórtuk a petárdát, lőttük a tűzijátékot, mégsem lett bajuk, nem szöktek el.

dec. 31. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Mert semmi értelme az egésznek. Semmit nem veszítesz azzal ha nem nincs tüzijáték.
dec. 31. 21:34
 3/7 anonim válasza:
53%
A több év óta tiltott petárdával a kutyának tényleg nem volt baja, (már ha nem felé dobták) de ezek a drágább legális tűzijátékoktól félnek. A kedves 1. válaszoló valószínű, hogy 1 vagy 2 pirotechnikai osztályba tartozó tűzijátékot használt, azzal sem hiszem, hogy baj volt. Itt azzal van a baj amikor közel 1 perces műsor van, és mindenhonnan lőnek.
dec. 31. 23:07
 4/7 anonim válasza:
66%
Kb a bulvármédiának érdeke fenntartani ezt az értelmetlen hisztériát, hogy állandóan legyen miről írniúk. Az idiótáknak meg mindegy ha azt irják nekik hogy hisztériázni kell, akkor fpntoskodva hisztiznek. Más országokba több száz millió ember esetében fel sem merül ez örület, hogy kutyák miatt ne lehesen szorakozni egyszer egy évben.
tegnapelőtt 04:03
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Mert mindenért hisztizni kell. :D Én örülök a tűzijátéknak éjfélkor ki is mentem nézni.

A fanyalgók meg fb-n hisztiztek a helyi csoportokban, hogy mire jó ez, mert hogy így kutyák, úgy kutyák. (Persze ez csak ilyenkor probléma, mert olyan felelős gazdik vannak erre fele, hogy egész évben teli van a városunk kóbor kutyával :D Ha meg kiszökik véletlen a tűzijáték miatt a kutyus, akkor keresi fb-n őrjöngve, de persze nyakörve nincs, chip nincs benne :D

tegnapelőtt 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Nekem már régen sem tetszett, hogy sok okoska 27-én elkezdi és még 3-4-én is lő.

Nem zavar, megnézem, tetszik. De amikor még három nappal később is lő a szomszéd mert "talált még egy csomagot a garázsban" - na, az gáz.

tegnapelőtt 17:56
 7/7 anonim válasza:
58%
6: Pedig ez ilyen. A nagy kapkodásban elkeveredik, vagy nem müködik valamelyik, amít aztán másnap már nyugisabb helyzetben elindit az ember.
tegnap 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!