Miért lett pár éve hirtelen ekkora probléma a tüzijáték?
Mert régen még kutyák voltak. Most már ilyen össze-vissza tenyésztett ideggyenge, p_nanyaló szobacirkálók, akiket lassan az emberrel egyenértékűen kezelik, öltöztetik mindenféle bohócnak ilyen-olyan ruhácskákba,stb.
Most már ne merjünk tűzijátékozni, meg zajongani, mert Fifike rosszat fog álmodni és odaszarik a szoba közepére....
Gyerekkoromban is falun éltem, minden háznál voltak kutyák. Ész nélkül szórtuk a petárdát, lőttük a tűzijátékot, mégsem lett bajuk, nem szöktek el.
Mert mindenért hisztizni kell. :D Én örülök a tűzijátéknak éjfélkor ki is mentem nézni.
A fanyalgók meg fb-n hisztiztek a helyi csoportokban, hogy mire jó ez, mert hogy így kutyák, úgy kutyák. (Persze ez csak ilyenkor probléma, mert olyan felelős gazdik vannak erre fele, hogy egész évben teli van a városunk kóbor kutyával :D Ha meg kiszökik véletlen a tűzijáték miatt a kutyus, akkor keresi fb-n őrjöngve, de persze nyakörve nincs, chip nincs benne :D
Nekem már régen sem tetszett, hogy sok okoska 27-én elkezdi és még 3-4-én is lő.
Nem zavar, megnézem, tetszik. De amikor még három nappal később is lő a szomszéd mert "talált még egy csomagot a garázsban" - na, az gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!