Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogy bírjátok ezeket a Szilves...

GTMusic kérdése:

Hogy bírjátok ezeket a Szilveszteri zajokat és durrogtatást, főleg a kisgyerekes, kisbabás családok?

Figyelt kérdés
A mi térségünkben már napokkal előtte durrogtatnak, a Szilveszter olyan, mintha egy háborús zónában lennénk. Minden Szilvesztert a munkahelyeimen töltök. Ha már nem hagynak aludni, akkor inkább dolgozom. Én 33 éves vagyok, és engem nagyon bosszant, hogy ebben az országban Orbán császár uralma alatt, nincs annyi joguk a lakosoknak, hogy a saját otthonaikban nyugtuk legyen. Az autópályát teletrafipaxozták, hogy minél több pénzt hajtsanak fel. De ha kihívod a rendőröket évközben bármilyen zenebona miatt, vagy kijönnek, vagy nem, volt, hogy levideóztam, hogy kivonultak egy hangos roma családhoz éjjel, 10 perc múlva újra zajongtak. Ezt a videót elmentettem későbbi kampányra. Levideóztam drónnal és mikrofonokkal, hogy a legújabb zenélő út, ami 2 milliárdba került, a környező településekre elhallatszik, és behallatszik az emberek otthonaiba. De valaki sok pénzt hajtott fel belőle. El kell tartanom egy lányt és a kutyusát és sajnos a kutyus nem viseli jól, pedig a házban van, de nagyon behallatszik. A munkahelyemen a mosdóban 3 ajtón és 2 betonfalon keresztül hallottam a durranásokat, pedig a semmi közepén vagyok. Nem a közelből jött.

dec. 31. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Én nem lakom autópálya mellett. Budapest, belváros. Egy tízessel öregebb vagyok nálad egy 4hónapos babával, de nem csapok ekkora hisztit egy Szilveszterből. Mi lesz veletek öregen, ha már harmincasan is ilyen befásult mamikák vagytok?
dec. 31. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Öt évig éltem a belvárosban, a lányom pici kora óta öt éves koráig.

Minden szilvesztert végig aludt.

Én stresszeltem, mert félek a petárda hangjától és a tűzijátéktol is

Most már 4 éve egy kis faluban élünk, nincs zaj, nincs petárda, éjfélkor a távolban pár tűzijáték, de az elviselhető

Imádom, hogy nyugisan lehetünk.(Én is 33 éves vagyok)

dec. 31. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar... 38 éves vagyok, egyedül nevelem a kétévesem, akinek ez a harmadik szilvesztere. Tavaly és idén is felmentünk a főtérre (megyeszékhely), nem zavarta a lárma, durrogás, meg se rezzent. Éjszaka sem ébredt fel ilyesmire soha, remélem ma sem lesz ez másképp.

Amúgy se feküdnék le amúgy éjfél előtt...

dec. 31. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Autista a lányom. Általában nagyon nehezen bírja.

Most viszont anyósék meghívtak. Egy H-B megyei kisvárosban laknak,itt alig van durrogtatás. Jó itt,csendes.

Otthon (megyeszékhely) ilyenkor már sírna a lányom javában. Ott 30.-tól folyamatosan durrogtatnak 1.-je estig.

dec. 31. 21:44
 5/14 anonim válasza:
55%
Egy napot csak ki lehet bírni...minden nap a tiétek, nekünk hagy legyen már egy nap bolondozás...33 éves vagy de mi lesz később?
dec. 31. 21:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az isten köze van ehhez Orbánnak (akit amúgy ki em állhatok)? A világ minden táján létezik ilyenkor a buli, tűzijáték, zaj.
dec. 31. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
4, teljesen komolyan: eddig eszetekbe se jutott, hogy anyósnál legyetek, ha a gyderek szenved???
dec. 31. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:

7!

Eddig nem jöttek haza. Mostmár nyugdíjasok,de eddig Pest mellett dolgoztak.

dec. 31. 22:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerek mellett szerencsére a tűzijáték kibírásánál jóval nagyobbra nőtt a tolerancia küszöböm. Nálunk egy sima pelenkacsere hangosabb ennél. 🙃
dec. 31. 22:24
 10/14 anonim válasza:
100%
Én elvagyok vele, bár már kinőttem a durrogtatós korból. Van egy kis háborús hangulata, de a karácsonyi fények oldják. A baba alszik (még?), a kutya bevonult az egyik sarokba, két lóval sem lehetne meggyőzni, hogy kimenjen. Kerti kutya, ilyenkor hajlandó bejönni, de a többi állatot ott kint nagyon sajnálom.
dec. 31. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!