Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírta a babátok a szilves...

Hogy bírta a babátok a szilveszteri durrogtatást?

Figyelt kérdés
Félt tőle?Felkelt rá,vagy átaludta?
2014. jan. 2. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Aludt mindhárom gyermekem. (6,4 és 1,5 évesek)
2014. jan. 2. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
10 hónapos fiam minden pukkanásra kacagással válaszolt :D Nagyon féltem, de ezek szerint nem kellett volna, annyira édes volt, csücsült a szőnyegen este, és csak kacagott :D Viszont a jókedve kitartott éjfélig...:/
2014. jan. 2. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
18 hónapos és imádta :) agusztusban a tűzijátékon is kint voltunk, az is naguon tetszett neki.
2014. jan. 2. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk alig lehetett hallani. Ennek ellenére éjfél előtt 5 perccel úgy döntött a babánk, hogy felkel és velünk akar "ünnepelni" kicsit. Majd fél óra múlva simán visszaaludt. :-) Édes volt.
2014. jan. 2. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk már délután volt pár tűzijáték, azokat örömmel nézte. Este kicsit nehezebben aludt el, de "főműsoridőre" sem ébredt fel szerencsére :)
2014. jan. 2. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A 3 eves tudott aludni, az 5 honapos sajnos nem aludt ejjel, amig vege nem lett.
2014. jan. 2. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 5 hónapos és vendégségben voltunk, ahol egy 11 hónapos baba is volt. A ház mellől és a ház elől is idítottak tüzijátékokat. Rettentő hangos volt, de mindkét baba átaludta. Pedig a szoba pont a durrogós oldalon volt.
2014. jan. 2. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
21 hónapos a lányom felébredt a durrogtatásra, kivittük és együtt néztük a tűzijátékot. Baromira élvezte. 20 percet volt fent után egyből elaludt. Reggel úgy keltett, hogy hangosan kiáltotta: tűzijáték, tűzijáték, még egyszer!:))
2014. jan. 3. 14:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Ó,nagyon édesek a babáitok!Én féltem ettől az estétől,de meglepően átaludta,máskor mindenre ébred..ki érti ezt?..
2014. jan. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!