Hogy oldjam meg a szilveszteri zajt?
De nagy tragédia...
Nem fog belehalni. Ez csak egy este.
Mi alapvetően csendes helyen lakunk (tégla házak és családi házak között) mégis olyan eszement zaj van itt is szilveszterkor, mint a panelben :(
Viszont ez lesz a lányom 3. szilvesztere. Az elsőnél még csak egy hónapos volt, végigaludta. :) A tavalyin már egy éves volt, éjfélig velünk mulatozott (a barátnőmék voltak itt), és pont éjfélkor, mikor elkezdődött a peterdázás, a lányom a vállamon bealudt, és reggel 9-ig aludt.. :) Ébredés nélkül pedig őrület mi volt itt...
Szerintem idén is fent lesz ameddig bír (sajna ő elég későn fekvő típus), aztán ha álmos lesz, sztem nem fogja zavarni semmilyen zaj.
Szia
Én is nagyon izgultam anno, mi lakótelepen lakunk és kb olyan hagzavar van mindig mint egy háborús övezetben :s
Az első szilveszterkor még csak 3,5 hós volt, hasfájós, és csak a görcs miatt ébredt pont ugyanúgy, mint ahogy szokott egyébként is, a durrogás egyáltalán nem zavarta.
Másodjára már megébredt 5-6x, de nem a legnagyobb kakofóniára, hanem amikor éppen kicsit éberebb alvási periódusban járt és pont adódott egy nagy durranás... nehezen visszaalvós tipus és hát nehéz is volt azaz éjjelünk emiatt, másnap végig nyűgösködött a kialvatlanságtól.
Idén már kettőhöz kell majd ugrálni visszaaltatni, a nagyobb 27 hós és éppen abban a szakaszban van amikor mindentől fél, a kicsi 10 hós és fogzással küszködik :S
Izgalmasak az éjjeleink amúgy is, a szilveszter meg tutira necces lesz, és nem csak az az 1 éjjel, mert errefelé sajnos előtte és utána pár nappal is szoktak durrogni :(
Dehát majdcsak vége lesz ennek is, bár már zombi vagyok én is, és őket is sajnálom a kellemetlenség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!