Hogy oldjam meg a keresztelőt? A párom szülei látni sem akarják egymást.
Szerintem először a pároddal kéne tisztáznod ezt a dolgot. Szépen finoman kérdezz rá, hogy mit gondol erről a dologról, hiszen neki/neked most a saját gyermeketek a legfontosabb. Lehet, hogy ő javasolná, hogy ne hívjátok meg a szüleit, csak a Tieidet. Ha mégsem, akkor is közösen kell megoldást találnotok a problémára.
Mindenesetre én nem szívesen zárnám ki a (ha lehet így fogalmazni) normálisan viselkedő nagyszülőket, a másikak miatt.
nem olvastam el a válaszokat.
én komolyan nem értem a reakciótokat, hogy ebből a nagy eseményből egy bújkálást csináltok anyósodék miatt????
ne haragudj, de a gyereketeknek mi köze ahhoz, hogy ők elváltak? majd mikor visszanézitek a képeket azt mondod, hogy hát igen, kutya nem jött el az első komoly eseményedre mert a nagyszüleid nem bírták egymást?
én szüleim is elváltak, anyám bepasizott, fiatalabb nálam a pasija, gondolhatod mennyire szívlelik egymást az apámmal de nekem ehhez semmi közöm, döntsék el ela akarnak-e jönni azzal a feltétellel, hogy nem teszik tönkre vagy maradnak otthon!
igen is hívd meg a szüleidet, még csak az kéne, hogy ők is megsértődjenek :S
Én szívbaj nélkül otthon hagynám őket, csak az jöjjön, aki a gyerek és a keresztelő érdekel. Veszekedni akarnak? Tegyék máshol. Lehet szólni, hogy menjenek el, de figyelmeztetve, hogy ott lesz az utált ex is. Ha elmennek, és veszekszenek, el kell őket küldeni :P És szégyelljék magukat mindketten!
Ha a te szüleidnek fontos a keresztelő, természetesen ne mondd le mások hülyesége miatt!!!
És a párod mit mond? Mert ezt igazából neki kellenem egoldania, nem neked! Na de a pasikat ismerve ez nem így lesz... .p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!