Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka köztetek,...

Van olyan anyuka köztetek, akinek a férje kamionozik? Milyen hatással van ez a gyerekre? Elfelejti vagy meg fogja ismerni? Éreznek ilyenkor már hiányt? Nagyon szeretik egymást különben. Most 6 hónapos a kisfiunk, és nem nagyon van más választásunk.

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kamionozik, de mindegy lenne ha azt csinálná, ugyanis hajnal 4-kor megy és este 5 és 8 között esik csak haza. Hétvége detto! Már az is ünnep, ha vasárnap itthon van!

Megismerni megismeri, csak nem annyira apás, mint más kislány! Mindig csak anya kell! Annyira sajnálom néha a férjem, mert látom, hogy rosszul viseli! De sajnos az a fránya pénz diktál!

2011. szept. 16. 06:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocs' az lemaradt, hogy 18 hónapos és így telt el eddigi korszakunk!

Kitartás! Reméljük egyszer jobb lesz!

2011. szept. 16. 06:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, meg fogja ismerni, s ha az apuka szeretetet ad a kicsinek, az viszont szereti. Ha a gyerkőc belenő akkor ez lesz neki természetes. Sok apuka hiába megy haza naponta, nem is foglalkozik a gyerekkel.
2011. szept. 16. 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az apukám kamionozott mikor gyerek voltam.El is váltak!Ennyit róla.
2011. szept. 16. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
1 éves volt a lányom, amikor 6 hetet külön kellett tölteni apától. Hát nem ismerte meg, nem ment oda hozzá kb. 1 órán keresztül, pedig előtte nagyon apás volt, sokat is foglalkozott vele, ráadásul mindne nap beszéltünk skype-on, ott megismerte. Azóta helyreállt a rend, megint imádják egymást.
2011. szept. 16. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalatomat írhatom le ebben az esetben.

Apukám nem kamionozott ugyan, de sajnos a munkája a fővároshoz kötötte. Hétfőn hajnalban elment, és pénteken este jött haza (aztán szombaton, vasárnap még ide-oda a munkából kifolyólag, papírokat intézni, árut le- és felpakolni).

Úgy két éves koromig minden péntek este arról szólt, hogy elfogadjam, hogy ki az a bácsi, aki hirtelen megjelent, és akire anyu mosolyog.

De anyukám minden áldott nap, lefekvés előtt elmondta, hogy már csak X napot kell aludni, és apa hazajön, és ez rengeteget segített, mert (lehet, hogy hülyén hangzik), mert folyamatosan tudatosította bennem apa létezését, az elfogadást és a kötődést.

2-3 éves koromra iszonyúan apás lettem, és ez a mai napig így van. :)

2011. szept. 16. 09:52
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 16. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én férjem kamionozik, már 9éve, amióta csak ismerjük egymást. Kislányunk 7 hónapos múlt. 3hetes volt a picur, mikor a férjem visszament dolgozni (1 hónap "szabadságon" volt), és azóta fordult már elő olyan is, hogy 2 hetet nem volt itthon. Ettől függetlenül megismeri, örül neki. És jobban fiúpárti, még az idegenek körében is, nemcsak rokonoknál. Nem tudom mitől függ, h milyen irányba dől el a dolog, de szerintem ez a baba/kisgyerek egyéniségén is múlik, nemcsak a szülőkön.
2011. szept. 16. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!