Hogy oldjam meg az evést, ti hogy csináljátok? 7 hós kisfiam mivel többet mozog, szerintem többet is kíván.
eddig így evett, mert fél 8 kor kelt.
1. Reggeli táp 8 körül
2. ebéd fél 12 körül, ez főzelék
3. uzsi gyümölcs fél 4 körül
4. vacsora tejpép fél 7 körül
5. lefekvés előtt tápszer 9 körül
Mostanában 6- fél 7 között kel így a reggeli már 7 kor megvan. ezzel nem bírná ki 12 íg.vezessem be a tízórait? és 12 kor ehetne ebédet és a többi maradjon? vagy legyen előbb az ebéd? és kb minen egy órával előbb lenne, kivéve a vacsit.?Ötletek?????
Nekem 6és fél hónapos a lányom.
1:8ó Táp
2:11ó Valamit kutyulkok
3:14ó Táp
4:17ó Tejpép
5:20ó Táp
Nálunk ez a sorrend, mert én még csak 1 étkezést váltottam ki, ha a tejpépet nem vesszük figyelembe.Én csak a kaja közti szünet időt tartom be, így ha mondjuk 7kor kel, akkor 1 órával előbb fekszik este.Eddig ez be vált..
igen, vezess be tízórait, gyümölcsöt keksszel, zabpehellyel(aldiban lehet jót kapni, kis meleg vízben megduzzad, hozzákevered a gyümölcshöz)
A többi mehet ugyan úgy, maradhat az ebéd is, de meglátod.Az is lehet, hogy 7kor reggeli, 10kor tízórai, és így csak 12:30kor, 13:00kor fog ebédelni, ez nem baj.
Max az esti uzsi-vacsi-tápszer között nem fog eltelni 3-3-3- óra, hanem kevesebb, de ez nem baj, csak jobban alszik, mert tele van a pocija:)
fiam 10 hónapos lesz, van hogy fél8-8 kor reggelizünk, de így is kap 10körül tízórait, aztán 1-2 körül ebédet, 5körül uzsi, 7kor vacsi, aztán fürdés után még szopizik, így alszik el.De van, hogy tolódik picit a nap, nem mindig egyforma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!