Hét hónapos terhesen elmehetek szilveszteri buliba?
Attól félek, hogy valami baj lesz, de a férjem és a barátnőm erősködik. Igazából nekem is jól esne egy kis kikapcsolódás.
Ma viszont az aggaszt, hogy reggel pici pecsételő vérzést vettem észre a betétemen. Csak egy kicsi volt, mi lehetett az? Felfáztam valahol?
Egy nem lökdösődős, nem túl hangos buliba nyugodtan el lehet menni. A baba úgyis hazaküld, ha valami mégsem tetszik neki.
Viszont ha véreztél, szerintem inkább ne menj. Sőt megkockáztatom, hogy ha nem volt rá okod (szex, köhögés/tüsszentés, cipekedés, nehéz kakilás... vagy hasonlók), akkor lehet, hogy inkább elsétálnék az ügyeletre.
Én 7 hónapos terhesen elmentem bulizni gond nélkül...persze ivás nélkül és még táncoltam is egy kicsit bár csak 20 percet....de nem lett semmi bajom....sőt egy kicsit "pihentetett" is a sok gond mellett.Csak azért ovatosan!
34+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!