Hét hónapos terhesen elmehetek szilveszteri buliba?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 17:54
11/21 anonim válasza:
vérzés miatt én ügyeletre mennék majd haza pihenni és nem bulizni, de te tudod
12/21 A kérdező kommentje:
Köhögni köhögtem. Attól vérezhetek, mert megint egy picit pecsételő vérfoltot találtam a betétemen. A férjemnek már igent mondtam. Fél óra múlva jönnek értünk.
2012. dec. 31. 20:11
13/21 A kérdező kommentje:
Attól vérezhetek, mert megint egy picit pecsételő vérfoltot találtam a betétemen?
2012. dec. 31. 20:11
14/21 anonim válasza:
Hét hónaposan a pecsételő vérzés nem játék. Élénk legalább? Lehet baj a lepénnyel, szerintem azonnal menj orvoshoz, ha minden rendben akkor lehet gondolkozni a bulin!!!
15/21 anonim válasza:
Az élénkre a vért értettem, élénk piros vagy barna?
16/21 A kérdező kommentje:
Barna
2012. dec. 31. 20:21
17/21 anonim válasza:
Normális vagy? terhesen vérzéssel nem bulizni mennék, hanem az ügyeletre.
Komolyan gratulálok.
Sem a tüsszentés, sem semmi más nem okoz ilyet.
18/21 anonim válasza:
Akkor talán nem a lepény, de persze nem vagyok orvos. Szerintem egy ügyeleten lévő orvos ha megvizsgál az még nem akkora tragédia, inkább mint, hogy bajotok legyen. Onnan is lehet menni bulizni!
19/21 anonim válasza:
Én már minimális barnázással rohannék az ügyeletre és nem a bulin járna az eszem.Jó érett vagy, igazi felelős anyának való...:(
20/21 anonim válasza:
Tényleg orvoshoz kéne inkább menned, ha vérzel, nem bulizni. Ez nem játék, lehet, hogy lepényleválás, vagy koraszülés veszély van.
Terhesség alatt bármilyen vérzéssel (leszámítva, amikor a kiírt időpont körül elmegy a nyákdugó) azonnal orvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!