GTMusic kérdése:
Hogy bírjátok ezeket a Szilveszteri zajokat és durrogtatást, főleg a kisgyerekes, kisbabás családok?
Figyelt kérdés
A mi térségünkben már napokkal előtte durrogtatnak, a Szilveszter olyan, mintha egy háborús zónában lennénk. Minden Szilvesztert a munkahelyeimen töltök. Ha már nem hagynak aludni, akkor inkább dolgozom. Én 33 éves vagyok, és engem nagyon bosszant, hogy ebben az országban Orbán császár uralma alatt, nincs annyi joguk a lakosoknak, hogy a saját otthonaikban nyugtuk legyen. Az autópályát teletrafipaxozták, hogy minél több pénzt hajtsanak fel. De ha kihívod a rendőröket évközben bármilyen zenebona miatt, vagy kijönnek, vagy nem, volt, hogy levideóztam, hogy kivonultak egy hangos roma családhoz éjjel, 10 perc múlva újra zajongtak. Ezt a videót elmentettem későbbi kampányra. Levideóztam drónnal és mikrofonokkal, hogy a legújabb zenélő út, ami 2 milliárdba került, a környező településekre elhallatszik, és behallatszik az emberek otthonaiba. De valaki sok pénzt hajtott fel belőle. El kell tartanom egy lányt és a kutyusát és sajnos a kutyus nem viseli jól, pedig a házban van, de nagyon behallatszik. A munkahelyemen a mosdóban 3 ajtón és 2 betonfalon keresztül hallottam a durranásokat, pedig a semmi közepén vagyok. Nem a közelből jött.dec. 31. 20:38
11/14 anonim válasza:
En ugy vagyok ezzel, hogy egy evben egyszer elturom. A kutyainkra vigyazunk, a macska is jol van. Bekes megye, parezres falu, de a szomszedok eleg hangosak. 4 honapos babank van, o ebbol sokat nem fog fel, most egyebkent is nehez vele, szoval nem oszt-nem szoroz a hangoskodas.
12/14 anonim válasza:
En Sopron belvarosaban lakom, a tuzijatek meg elmenne, nem olyan hangos, de a petardatol eldobom az agyam, rendesen ijeszto. Gyerekek alszanak, a legtavolabbi szobaban, megy a feher zaj nekik, eddig nem volt baj. Aludnek en is mar, de megvarom meg lemegy a nagy ejfeli csetepate, aztan vissza viszem a gyerekeket a szobajukba.
13/14 anonim válasza:
Sokat vertek össze gyerekként a budiban, ugye?
14/14 anonim válasza:
Nekünk kutyusunk van, de ő jól bírja. Benn volt a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!