Senkinek sem jut eszébe, ha névnapon van?
Sziasztok!
Anita vagyok.
Tudom, hogy sajnos senkinek sem fog eszébe jutni, hogy névnapon van. Pedig jól esne, ha valakinek eszébe jutna. Mit tegyek???
Szia!
Köszönöm, ez igazán jól esett...
Szia! Én is boldog névnapot kívánok!
Látom, hogy a Kisfaludy Gábor pedig mát a szülinapodra is előre gratulált.
Biztos ami biztos, ő már nem feledkezik meg róla.
Kedves Anita!
Tedd a kezedre a szíved, és mondd, hogy Te minden egyes ismerősöd névnapjával tisztában vagy, követed, sohasem felejted el, és természetesen fel is köszöntöd őket! A névnapot nagyon sokan egyáltalán nem tartják, emiatt nem is figyelik, milyen névnap van. Én a helyedben nem élném ezt meg ekkora csalódásként..
Én csak annyit szeretnék mondani: Boldog Névnapot!
Nekem is rosszul esik, ha nem jut senkinek se eszébe jan. 13.-án hogy felköszöntsön, de nem sértödök be, ugyanolyan nap mint a többi!
Köszönöm szépen.
A szülinapom is nemrég volt, de az sem jutott eszébe senkinek sem. Ilyenkor esténként szólok a középső lányomnak és ő rajzol valamit és meglepődik.
Minden egyes ismerősöm névnapjával természetesen én sem vagyok tisztában és azt sem várom el egyik gyermekemtől sem, hogy eszébe jusson, a 13 évesnek sem.
De ezeknek a gyermekeknek van apjuk is. Szerencsére még az édesanyám is él. Bátyámat is köszöntöm sms-ben mióta engem senki sem köszönt.
Az pedig szerintem főleg tudná követni, aki másét tudja követni a facebook miatt...
Nem sértődök meg semmin, csak rosszul esik.
Sőt nem is kívánom, hogy ezen az egy mondaton kívül egy szónál többet is kívánjanak mint, hogy boldog névnapot vagy szülinapot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!