Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek is hiányzik a karácsony?

Nektek is hiányzik a karácsony?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..

de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.

Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..

Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?

2018. jan. 1. 17:13
 181/191 anonim ***** válasza:
75%

Hát eljott 24. :) pedig nem rég még 100 nap volt hátra.

Hó meg van egy kicsi de esik az eső 😔

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2018. dec. 24. 09:16
 182/191 anonim ***** válasza:
75%

Most már jobban érzem magam. Anya ÉL ÉS VIRUL!!!

Ui: lehet, hogy csak én estem annyira kétségbe - a kelleténél jobban.

Ki mit kapott karácsonyra? Örültetek az ajándékoknak? Hasznosnak találjátok a jövőre nézve? :)

2018. dec. 25. 21:17
 183/191 anonim ***** válasza:
100%
Már csak 363 nap
2018. dec. 27. 08:20
 184/191 A kérdező kommentje:

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

En nagyon örülök minden ajándéknak, hasznos az összes.

Kisebb szomorúsagot kezdek érezni megint hogy elmulott a szenteste és a karácsony, nemsokára újév és megint jönnek a szar hétköznapok :(

2018. dec. 27. 15:29
 185/191 A kérdező kommentje:
Nemsokára megint karácsony :)
2019. nov. 22. 21:28
 186/191 anonim ***** válasza:
100%

182-es válaszoló vagyok.

Sajnos, Édesanyám idén augusztus közepén elhunyt. Béke Poraira Szegénykémnek! :(

Most már nem tudok annyira derűs és önfeledt lenni, mint még tavaly ilyenkor. (De az urnájára nagyon vigyázok és látogatom Őt még így is rendszeresen...)

2019. nov. 25. 14:38
 187/191 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom őszinte részvétem!

Pont erre gondoltam, ha nem lenne családom nem is érdekelne a karácsony.

Nehéz lehet nagyon :(

2019. nov. 28. 20:53
 188/191 anonim válasza:
Holnap karácsony jo gyorsan eltelt majdnem 2 év :D
2019. dec. 23. 17:58
 189/191 anonim ***** válasza:

Igen! Egy kicsit fellélegeztem néhány küzdelmes esztendő után. Ezután talán jobb lesz majd...

Arra gondoltam, hogy a két ünnep között felkeresek egy állat menhelyet. (Feltétel nélkül adnak szeretetet ezek a kiszolgáltatott élőlények!)

Nem tartom teljesen kizártnak, hogy a nem túl távoli jövőben állattenyésztéssel foglalatoskodom (legalább önkéntesen, ha nem is hivatásos alapon.)

2019. dec. 23. 18:49
 190/191 anonim válasza:
2023 van. Egy szobában ülök. Töprengek, morfondírozok. El kezdek emlékezni a decemberre, a kedvenc hónapomra az évben. A készülődésre a hangolódásra és magára a karácsonyra. Eszembe jutnak a szép emlékek róla. És mikor erre gondolok elfog némi hiányérzet, üresség, kis sírhatnék. Hogy egész évben ezt az időszakot és ezt az ünnepet várom a legjobban. De ilyenkor eszembe jut, hogyha egész évben karácsony lenne akkor nem lenne olyan izgalmas a dolog. Tehát, hogy zárjam eme kis monológomat, kibeszélésemet a karácsonyt megelőző hónapok a várakozásé. Annak az időnek a várakozásé amely az évben a leghitted, a legbékésebb, a legszentebb ünnepe, maga a szeretet és a család ünnepe. Miután elmúlik december 25.-e mindig az üresség kerülget,de muszáj erre gondolnom, hogy elfeledtessem magammal azt a szomorúságot melyet a karácsony elmúlása okoz. Boldog új évet neked és sok szépet 2023-ra. :)
2023. jan. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!