Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek is hiányzik a karácsony?

Nektek is hiányzik a karácsony?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..

de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.

Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..

Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?

2018. jan. 1. 17:13
 171/191 anonim ***** válasza:
51%

6 :)

Hihetetlen, hogy már egy hét sincs hátra.

Nem rég még 100 nap volt :)

Meg hogy mondtam, óóóó majd ha 14 nap lesz meg 7 nap... hát már annyi se, nagyon a finishbe vagyunk!

És még mindig nem esett le nekem, valahogy még nincs benne mez a karácsony szellem, de szerintem hétvégére engem is leér, amikor elkezdünk lassacskán készülődni a kajákkal.

Bár ma már a hóban kivágtam a kertben lévő fenyőfánkat. Amikor vágtam olyan régies érzés fogott el, mint egy régi filmben, hogy elmegy az apa meg a fia az erdőbe szép nagy hóban, és hozza haza a fenyőfát :)

2018. dec. 18. 01:16
 172/191 A kérdező kommentje:

Nálunk csak én várom. Vagy titokban Ők is nemtudom:D

Az a baj hamar el is fog menni az ünnep megint.

2018. dec. 18. 08:28
 173/191 anonim ***** válasza:
51%

ki kell használni minden percét.

Enni, tv-zni, inni, beszélgetni a rokonokkal, családtagokkal :)

ab út, idegességet, munkahelyi problémát el kell engedni egy kis időre :)

legalább az évben ilyenkor álljon meg az idő :)

2018. dec. 18. 23:44
 174/191 A kérdező kommentje:

Igazad van:)

Bár nekem ivászat idén is elmarad:/ marad a kölyökpezsgő

És hamarosan eljön a várva várt

5 nap van vissza!

2018. dec. 19. 08:13
 175/191 A kérdező kommentje:
4 nap :)
2018. dec. 20. 00:08
 176/191 anonim ***** válasza:
51%

3 nap...

Olyan túlságosan már nem várom a szentestét. A "jéghideg, szinte kővé dermedt" párkapcsolatom ugyan kezd újra "felmelegedni" IMÁDSÁGRA - Édesanyám esetében viszont nem biztat semmivel az orvostudomány.

Családpasztorációs segítőim - ennek ellenére - tartják bennem a lelket. Roppant hálás vagyok Nekik, mert tudok olyan esetekről, hogy HALÁLRAÍTÉLT, GYÓGYÍTHATATLAN BETEGEK kezdtek apránként rendbejönni. De ez igencsak hosszú idő...

2018. dec. 21. 15:25
 177/191 A kérdező kommentje:

:( sajnálom,megertelek.

2nap!

2018. dec. 22. 07:35
 178/191 anonim ***** válasza:
100%

Én azt kívánom Karácsonyra - Tiszta Szívemből - hogy FELEJTSEK EL "magyarul" beszélni! (Senki ne reménykedjen "kis hazánkban" pozitív politikai változásban - szerintem.)

Ui: vagy inkább azon tűnödöm, hogy ezt inkább már Újévi Kívánságnak fogalmazom meg...

Még 1 nap...

2018. dec. 23. 06:24
 179/191 A kérdező kommentje:

Hamarosan szenteste :)

Egy napja fáj a fejem, elolvadt a hó is..

A politikai helyzet meg maximum itt csak rosszat lesz.

Nem nagyon van hangulatom talán majd holnap.

2018. dec. 23. 19:40
 180/191 anonim ***** válasza:
51%

Jelenleg sötét magányt érzek.(Talán azért egy halvány reménysugár mégis akad...)

Ui: 2014. június közepe óta nyújtok önkéntes lelkisegély szolgálatot ennek a fórumnak. Ez a buzgó lelkes lendület most egy kicsit megtörni látszik.

2018. dec. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!