Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek is hiányzik a karácsony?

Nektek is hiányzik a karácsony?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..

de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.

Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..

Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?

2018. jan. 1. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/191 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fájó minden évben, elvégre ez egy nagyon szép időszak, ami a készülődéssel együtt egy-másfél hónapot felölel.

De el kell fogadni, hogy véget ér, aztán a helyét majd átveszik más ünnepek, események, amiket szintén várni lehet. Én a karácsony eltelével máris a tavaszt és a nyarat kezdem várni!

2018. jan. 1. 18:46
 2/191 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor, hogy már a szilveszter is elmúlik, mindig kicsit üresnek érzem magam:( alapból csak ezt az időszakot szeretem a télben, szóval nagyon-nagyon szoktam várni a tavaszt.
2018. jan. 1. 19:27
 3/191 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából az fáj, hogy vége a majdnem két hét szabadságnak és újra minden nap munka lesz.
2018. jan. 1. 19:29
 4/191 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, pont jó így, hogy évente egyszer van.
2018. jan. 1. 20:12
 5/191 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk egy kicsit nekem is fáj, hogy menni kell dolgozni, de ez a nyári szabadság után is fájni szokott.
2018. jan. 1. 20:14
 6/191 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így érzek.

Nekem is fáj hogy már vége ennek az egésznek. Nekem ez az időszak december 20 egészen a mai napig nagyon emlékezetesen telt. Megismertem két új embert, egy régi teljesen ellaposodott barátságot helyrehoztam, végre volt időm a két ünnep között is 1-2 olyan dologra amit már nyár óta meg akartam csinálni. Szóval most nekem nagyon fáj hogy véget ért ez a kis pihenő és vissza kell rázódnom a dolgos hétköznapokba :(

Az elmúlt 2-3 évben nem volt ennyire jó mint az idei, volt olyan évem amikor már vártam hogy végre mehessek vissza a munkahelyemre akkor még nagyon jó társaság voltunk. Most sajnos ez szét hullott, összevissza dobáltak minket, meg pár kollégámat akik egymással szoros barátságban voltak őket összeugrasztotta a vezetőség és emiatt is feszült bent a légkör ami engem teljesen elnyom.

Nekem is ígértek fűt fát hogy előléptetnek, más jobban fizető munkakörbe tesznek, főleg olyanba amivel már régóta szeretnék foglalkozni. Mivel az ünnepek előtt is úgy köszöntek el tőlem hogy januárba minden marad a jelenlegi felállásban, mert nálunk szokás hogy az év első hetébe összekeverik a műszakokat, de most úgy kell menni ahogyan alapból kijönne ami mondjuk ritka tőlük. Jöttek bér emelési ígéretekkel de nagyon csendben voltak vele, egyszerűen most döntöttem el az ünnepek alatt hogy 2 hetet adok a cégnek ahol vagyok, ha semmi változás nem lesz amiért megérje maradnom akkor fogom magam és megyek oda ahová már 2 hónapja könyörögnek hogy menjek. Meg volt az okom miért nem mentem, de nem lényeges kifejtenem. Most már viszont bekeményítek ebbe az évbe, szigorúbb leszek magammal szemben. Igaz hogy a 2016 os évem pocsék volt és akkor megfogadtam amint jön 2017 akkor változtatok az életemen, és ahhoz képest semmit nem tettem, de nem volt rossz évem.

BÚÉK!

2018. jan. 1. 20:58
 7/191 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Akkor nem csak én vagyok ilyen érzékeny..:(

Én is kicsit üresnek érzem ilyenkor magamat .. és most sem tudok aludni mer szomorú vagyok, hogy hogy mehetett el ilyen gyorsan egy ilyen szép időszak.

Szilveszterkor is kicsit szomorú szoktam lenni hogy elment egy újabb év, gyorsan ráadásul.

Köszönöm neked is 6# a hosszú válaszod, örülök hogy neked is jól telt ez a kis időszak !

És át érzem a helyzeted, sajnos nálunk se a legjobb a társaság.. ráadásul stresszes is néha, és a kettő együtt nem a legjobb.

Buék mindenkinek ! :)

2018. jan. 1. 21:56
 8/191 anonim válasza:
100%
Én is ugyanezt érzem, ürességet... Leginkább a 3 nap Karácsony hiányzik. :( A készülődés, és a lehet, hogy kissé klisés karácsonyi zene, Bing Crosby, Sinatra...
2018. jan. 2. 01:08
 9/191 A kérdező kommentje:

Szerintem sokunknak hiányzik a karácsonyi zene is:)

Ha pl most hallgatnánk akkor az nem lenne ugyan olyan ..:((

Megvolt az első munka nap kitartás mindenkinek :))

2018. jan. 2. 15:23
 10/191 anonim ***** válasza:
100%
Még nem igazán, nem volt olyan régen az utolsó.
2018. jan. 2. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!