Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek is hiányzik a karácsony?

Nektek is hiányzik a karácsony?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..

de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.

Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..

Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?

2018. jan. 1. 17:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/191 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek :)
2018. jan. 2. 18:20
 12/191 anonim ***** válasza:
100%

Hát az az igazság, hogy karácsonyra már el is fásultam.

Szerintem nem kellene már októberben elindulnia a karácsonyi vásárnak. Több mint két hónapig karácsonyi dizájn, és Sinatra.

50 elmúltam, de gyerekkoromban még volt olyan szakma, hogy kirakatrendező. A kirakatrendezők akkoriban csak advent kezdetén rendezték át a kirakatokat karácsonyi díszletre.

Éppen jó volt, és elég volt felkészülni az ünnepre. Teljesen felesleges, hogy már október közepén hegyekben áll a fősoron a szaloncukor - amikor a média meg azt közvetíti, hogy amúgy is túlsúlyosak vagyunk, és ne együnk annyi édességet. De ez csak egy kiragadott példa a sok közül.

Én speciel már november végére el is untam a karácsonyi hangulatot. Csömöröm lett.

2018. jan. 2. 20:49
 13/191 A kérdező kommentje:

:)

Én egyetlen egy díszt sem teszek ki 24-ig csak a koszorút

Így nem unom meg én

2018. jan. 2. 21:13
 14/191 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hiányzik. Minden évben, mint egy barát, aki mindig csak egy-másfél hónapig van veled aztán elutazik, olyan nekem az egész Advent elmúlta.

Fel szoktam jegyezni az emlékezetes napokat, programokat, gyerekeim jópofaságait egy naplóba, hát a decemberhez minden napra tele vannak a sorok programmal, élmenyekkel.

Zeneválogatást csináltam csupa ünnepi zenével, egész hónapban sütöttem (mézeskali, linzer, stb.), karácsonyi filmeket néztünk, dekoráltuk a lakást egész hónapban. Most pedig vége, hazautazott, és 11 hónapig nem találkozunk. De addig igyekszem más évszakokban is jót találni, főleg mivel itthon vagyok a pár hónapos második gyerkőcömmel :)

2018. jan. 2. 22:24
 15/191 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen megfogalmaztad:)) igen sajnos elég sokat kell rá várni..igazából akarom is meg nem is hogy hamar el telken, de azért nem akarom inkább mert skkor ismet elrepül egy év.

Gratulálok a kisgyerekedhez!:)

2018. jan. 3. 15:01
 16/191 anonim ***** válasza:
Köszönöm és boldog új évet neked! :)
2018. jan. 3. 16:24
 17/191 anonim ***** válasza:
100%
#12: Hát igen, kicsit korán kezdik az üzletek, mediák, a "karácsonyozást". Valahogy túlsagosan az üzletről, a "vásárlási őrületről" szól az egész.
2018. jan. 3. 16:31
 18/191 anonim ***** válasza:
100%
Nekem karácsonykor is dolgoznom kellett.
2018. jan. 4. 17:13
 19/191 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hiányzik. Még depis hangulatom is volt elsején meg másodikán.

Én leginkább s szilvesztert várom a barátok miatt meg nekem az más, nekem az sokat számít, hogy egész éven alig tudunk úgy összejönni, hogy mindenkinek jó legyen, főleg a meló, az egyetem miatt de ilyenkor mindig együtt vagyunk és ez nekem nagyon sokat jelent.

Én már szeptember végétől lázasan vártam ezt az időszakot. Szinte már betegesen...sőőt... De nagy nehezen eljött a december, igaz alig voltam dolgozni, mert sok szabit kellett kivenni de azok a napok is olyan lassan teltek, hogy nem igaz. De annyira jó volt minden. Karácsony előtt itthon voltam, vásárolgattunk annyira szép hangulatos volt minden (csak egy kis hó hiányzott), aztán már 22.én feldíszítettük a fát, mert hamarabb jöttek tesómék így még több napos lett a karácsony. Aztán két ünnep között meló, majd jött a szilveszter. Imádtam ezt az időszakot és szerencsére pont olyan lett, mint ahogy elképzeltem.

Aztán, most a szürke hétköznapok... depis is lettem, nekem is óriási hiányérzetem van. De hát, majd kibírjuk valahogy :)

2018. jan. 4. 18:27
 20/191 A kérdező kommentje:

Ahogy mondod:)) és én meg értelek mert én is nagyon vártam már hónapok óta, már előre ki gondoltam kinek mit vegyek stb:) egyedül a mezes kalács haziko maradt el idén is, mindig megfogadom hogy na majd jövőre aztán ..még nem csináltam de remelem jövőre már tényleg fogok:D

Nekem ez a hét nagyon depis és nyugos, de holnap péntek hal isten szombaton nem kell mennem most, szóval kicsit jobb lesz a kedvem :D

2018. jan. 4. 20:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!