Nektek is hiányzik a karácsony?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..
de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.
Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..
Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?
2018. jan. 1. 17:13
21/191 A kérdező kommentje:
Meg sokan fent hagytak a szép egoket, és annyit mondok “bárcsak meg csak most lennénk karácsony előtt”:D
2018. jan. 8. 15:24
22/191 anonim válasza:
Sok helyen fent van még.
Mi a fát 8.án szedtük le. Fura kicsit :/
23/191 A kérdező kommentje:
Fura nekem is de majd el múlik:) nemsokára jön a nyuszi:D
2018. jan. 12. 14:55
24/191 anonim válasza:
"Nyuszi" előtt még ott vannak a farsangi mulatságok... :)
25/191 anonim válasza:
azok engem nem szoktak lázba hozni.. engem csak a Karácsony meg a szilveszter. Kellemes emlékek kötnek ehhez az időszakhoz és a legszebb az egész évben. :)
27/191 anonim válasza:
A mai naptól számítva még 99 nap... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!