Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek is hiányzik a karácsony?

Nektek is hiányzik a karácsony?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..

de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.

Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..

Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?

2018. jan. 1. 17:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/191 anonim ***** válasza:
51%

Még 53. nap! :)

Nehéz volt kicsit a délelőtti/déli időszak. Elhunyt Felmenőim Sokaságára Emlékezni Mécsesekkel...

Ui: Legyen Könnyű Nekik a Föld, a Szemfödél - Mely Rájuk Nehezedik Odakünn a Temetőkben!

2018. nov. 1. 13:46
 102/191 anonim ***** válasza:
51%

Még 52. nap! :)

Picikét talán derűsebb lesz a mai napom. (Esetleg még Valaki Másnak is...?!)

2018. nov. 2. 06:01
 103/191 anonim ***** válasza:
51%
Ma még viszünk gyertyát másik temetőbe is (tegnap kettőben jártunk már), de nekem ez olyan nyugodt szomorúság. Mondhatni keserédes ünnep. Ők már jó helyen vannak és vigyáznak egymásra.
2018. nov. 2. 07:51
 104/191 anonim ***** válasza:
51%

102-es válaszoló vagyok.

Számomra is Felemás Érzésekkel Jár ez az Ünnep... még egy picikét Forrong az Indulat Bennem, hogy az Ember Miért Múlandó?!

Ui: néha még vissza-visszatér a "Gyermeki Én"-em Világa is! (Kortalanná válok ilyenkor egy Rövid Időre...)

2018. nov. 2. 10:10
 105/191 anonim ***** válasza:
51%
Két órán belül az 51. napnál fogunk járni! :)
2018. nov. 2. 22:39
 106/191 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig 51. nap! :)

Apránként visszatérnek a szürke hétköznapok az Ünnepi Elcsendesedés, Megnyugvás után...

(Bölcsőde, óvoda, iskola, tanfolyamok, munkahelyek, nyugdíjazás, gyermeknevelés, unokázás, PÁLYAMÓDOSÍTÁS stb.)

2018. nov. 3. 06:15
 107/191 anonim ***** válasza:

De viszont már reklámozzák a karácsonyt, hogy ezt meg az kell venni :D

azért már csak közeledik :D

2018. nov. 3. 22:54
 108/191 anonim ***** válasza:
51%

50. napnál járunk... :)

Szerintem kifejezetten HÉTKÖZNAPOKRA SZÓLÓ használati tárgyakkal érdemes meglepni a Hozzátartozókat.

Ui: az, hogy Kinek mennyi a keresete egy Adott Időszakban - az NEM ebben a kategóriában található...

2018. nov. 4. 06:43
 109/191 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretek használati tárgyat kapni mert azt megveszem. Olyasmit szeretek, amire vágyom de nem venném meg magamnak.

Adni pedig mindig nagyon nagy körültekintéssel adok :) Mindenkit amit igazán szeretne, van hogy hónapokig szervezek és titkolózom, hogy a lehető legnagyobb legyen a meglepetés. Imádom az ajándékozás hagyományát. A legkisebb gyerekek hordják szét a fa alatt lévő gyönyörű csomagokat és én mindig alig várom, mit szólnak a szeretteim az ajándékaikhoz :)

2018. nov. 4. 08:17
 110/191 anonim ***** válasza:

Általában a felnőttek között nálunk pipere cuccokat ajándékozunk. Tusfürdő + spray, deo, after shave. Ezekre mindig szüksége van mindenkinek. És egy darabig legalább erre se kell költeni pénzt..

Fiatalabbak fiúknak ugyan ez hozzátéve egy zselé, hajlak, wax.

Idősebb gyerekeknek pénz, mivel minden gyerek örül pénznek, hisz gyűjtenek valamire. Számítógép alkatrészre vagy PS-re, Xbox-ra. Netán biciklire vagy hasonló dolgokra.

A kisebb gyerekeknél meg megkérdezzük a szülőt, hogy mi az amire vágyik, még kisebbeknél mivel lehetne fejleszteni a képességét...

Nem az ajándék a lényeg.. de ha valakinek nem tetszik az inkább tartsa meg a fejében, mert máskor még azt se kap.

23 éves férfi vagyok. Pont nem rég pár éve váltott át a "pénzajándékozás" (mivel kereső ember vagyok) a piperecuccok ajándékozásába, vagy egy üveg bor, szilveszterre pezsgő ajándékozásba. Lehet az elején meglepődtem ezeken, de aztán rájöttem mindenki ezt csinálja. Aztán ma, ahogy eljönnek az idősebb tesók összenézünk, nevetünk egy jót, hogy "Juuj de izgi, VAJON mi lehet benne????" Aztán nagy "izgalommal" nevetve széttépjük a becsomagolást, majd kipróbáljuk a gyerekek játékait (kicsit becsiccsentve).

De van olyan, amikor valamilyen elektronikai eszközt ajándékozunk, mert állandóan mondja évközbe, hogy milyen jó lenne végre, csak mindig elfelejtik megvenni.

Nem az ajándék a lényeg, az csak hab a tortán, az a lényeg, hogy együtt legyünk, beszélgessünk és jól érezzük magunkat. Egy pillanatra megálljunk. Gyönyörködjünk a tájban, a családban, hagyjuk a szürke hétköznapokat az ünnepek végére... együnk amennyit bírunk, majd kuporodjunk le a tv elé, és nézzük a műsort. :) (egy jó sör társaságában).

2018. nov. 4. 17:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!