Nektek is hiányzik a karácsony?
Nekem nagyon, tudom hogy sokan lehurrogtok de nekem fájdalmasan hiányzik..minden..
de mi a szűk családi körrel sokszor össze jövünk itthon, de mégis más karácsonykor, számomra olyan meghitt és szép.
Faj az is hogy vissza kell menni dolgozni, nem is a munkával van a bajom hanem az emberekkel.. itthon meg legalább egy kis ideig csak normálisak vettek körül, de holnap kezdődik elölről minden..
Csak nekem van ilyen “rossz” kedvem emiatt?
Na, még 47. nap van hátra. :)
Ui: később talán eszembe jut több is. Egyelőre korán van, nem dereng a hajnal...
46. nap - ÉS SZENTESTE LESZ UGYE? :)
Igen, nekem most hiányzik a legjobban! (Egyre később pirkad reggelenként az Ég alja - és egyre korábban lesz sötétség!)
117-es válaszoló vagyok.
Holnap tartják országosan a Márton-napi libanapokat. (2018-as programturizmusról van szó.)
Ui: melyik Kedves Válaszoló Tervezi a részvételt - és melyik helyszínen? Milyen korosztályban vennének részt a legtöbben rajta?
Apropó, karácsonyi vásárok a városokban!
Ki melyik helyszínt szereti? Mióta és miért?
1. családtagok, házaspárok, jegyespárok,
2. szerelmespárok, élettársak
3. egyedülállók, elváltak, gyermekeiket egyedül nevelők,
4. ismerősök, barátok,
5. osztálytársak, évfolyamtársak,
6. munkatársak, nyugdíjasok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!