Karácsonyi ajándékötlet anyós-apósjelöltnek?
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, ez lesz a 3. közös karácsonyunk. Szüleinek eddig bonbont, teát vettem (bort nem szeretik), de ezt most már kevésnek érzem..
Paraméterek: párom anyukája szívesen olvas, főz, varr.
Apósjelöltnek barkácsoláson, szerelésen kívül nincs nagyon hobbija, ideje sincs másra, neki még nehezebb a választás. Párom sem tud nagyon tanácsot adni. Jó a kapcsolatom velük, szeretnék vmi személyesebbet ajándékozni.. Vmi 5letcsíra?? :)
21L
"Sajnos, párom szülei annyira nem "kultúrlények", a színház is kilőve"
:o
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!! :)
A "szüleim nem kultúrlények" mondat a páromtól származik, nem bántásból írtam, de valóban nem járnak színházba.
Ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom, még gondolkozom! Akik pedig válaszoltak, ment a zöld!! ;)
Ha az élmény csak a szabadság miatt nem jöhet szóba, akkor lehetne csak egy szombat vagy vasárnapi nap is.
Mi egyik évbe a párom szüleit és az én anyukámat megleptük Miskolctapolcán a barlangfürdőbe belépővel és ott egy ebéddel. Jóba vannak a szülők, bár nem sűrűn találkoznak, így nagyon jól sikerült, beszélgettünk, ettünk, pihentünk! Nagyon tetszett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!