Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándékötlet...

Karácsonyi ajándékötlet anyós-apósjelöltnek?

Figyelt kérdés

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, ez lesz a 3. közös karácsonyunk. Szüleinek eddig bonbont, teát vettem (bort nem szeretik), de ezt most már kevésnek érzem..

Paraméterek: párom anyukája szívesen olvas, főz, varr.

Apósjelöltnek barkácsoláson, szerelésen kívül nincs nagyon hobbija, ideje sincs másra, neki még nehezebb a választás. Párom sem tud nagyon tanácsot adni. Jó a kapcsolatom velük, szeretnék vmi személyesebbet ajándékozni.. Vmi 5letcsíra?? :)

21L

2016. dec. 1. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Sajnos, párom szülei annyira nem "kultúrlények", a színház is kilőve"

:o

2016. dec. 2. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Anyósnak kötény,érdekes fűszerkeverékek,csokoládé
2016. dec. 2. 13:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!! :)

A "szüleim nem kultúrlények" mondat a páromtól származik, nem bántásból írtam, de valóban nem járnak színházba.

Ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom, még gondolkozom! Akik pedig válaszoltak, ment a zöld!! ;)

2016. dec. 4. 00:39
 14/14 anonim válasza:

Ha az élmény csak a szabadság miatt nem jöhet szóba, akkor lehetne csak egy szombat vagy vasárnapi nap is.

Mi egyik évbe a párom szüleit és az én anyukámat megleptük Miskolctapolcán a barlangfürdőbe belépővel és ott egy ebéddel. Jóba vannak a szülők, bár nem sűrűn találkoznak, így nagyon jól sikerült, beszélgettünk, ettünk, pihentünk! Nagyon tetszett nekik.

2016. dec. 19. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!