A helyemben ti se költöznétek az anyós jelölt közelébe, vagy én lennék a hálátlan és a rossz?
Mndd h a kettö szülöpár közé költöztök hogy egyik se legyen messze :)
Amugy isten ments. Nekem is kb ilyen anyósom van.
Ebben az esetben nem szabad túl közel költözni hozzájuk szerintem,mert sokat fgsz stresszelni. Egyébként én egy normáis anyóssal ellaknék egy udvarban is, nincs azzal semi baj, lehet normális kapcsolatot tartani, csak az a lényeg hogy tartsuk tiszteletben egymás életét.
e aki bármilyen ellentmondásra halálosanmegsértődik, azzal még mebeszélni sem leheta dolgokat. Ha a párod is támogat, akkor egy egészséges távolság jobb lesz mindannyiótoknak.
A párom eléggé pártatlan, nem akar senkit sem megbántani. Azt mondta bárhova szívesen költözik velem, de nem akarja hogy rosszba legyek a szüleivel, viszont álljak ki magamért, ha úgy gondolom nekem van igazam.
kb. szó szerint így mondta, de nem is kérem, hogy válasszon közöttem és a szülei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!