A helyemben ti se költöznétek az anyós jelölt közelébe, vagy én lennék a hálátlan és a rossz?
Biztos vagy benne, hogy egy ilyen puhapöts-csel akarod leélni az életed, aki inkább rád hárítja a felelősséget, mert fél anyucival szembeállni?
Én két évig bírtam, aztán lapát. A mostani párom az ő oldaláról bárkit helyretesz, aki beleszól a kettőnk dolgába - meg én is a sajátomról.
ne költözzetek a szülők közelébe. még ha jó a viszony is és nincs velük nagy baj, akkor sem. ráadásul anyós jelölted pont olyannak tűnik,aki egy perc nyugalmat nem hagyna, állandóan nálatok lebzselne meghívás nélkül.
ami szerintem nem hiányzik nektek.
nem kell messzire költözni, de azért ne a gyalog 5-10 perces övezetbe menjetek.mert tényleg nálatok fogja enni a penész mindig.
az esküvőt meg ilyeneket meg szerintem saját zsebből fizessétek,utasítsátok el,hogy mindent ők álljanak.
nászpénzbe annyit adnak,amennyit akarnak. de magát az eskvőt ti álljátok. különben az egész szervezésbe bele fog szólni,hiszen ő fizette..
Diplomatikus válasz a párodtól. Dönts te és viseld a következményeit gyakorlatilag. :)
Szerintem oda költözzetek, ahová TI akartok és ne oda, ahová az anyósod akarja. De még csak oda se, ahová a te anyukád akarja. :)
párom eléggé pártatlan, nem akar senkit sem megbántani.
Ez eléggé gáz! Neki melletted a helye, akár megbántódik ezen valaki, akár nem.
Anyós már túlesett az esküvőn, a gyereknevelésen - nincs két élete.
Főleg úgy nem, hogy téged kitúrna a sajátodból.
A te párod husom csak a háttérbe vonul!
Könnyebb semmit tenni mondani,mint az igazat helyeset valni!
Nos azt tanácsolom hogy a szülöktől távol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!