Mit tehetek, ha utál az anyós "jelölt"?
Nem tudom biztosan mi az oka ennek a viselkedésnek.
De vannak olyan szülők, Akik el akarják marni a gyerekük mellől, akárkivel járnak.
Vagy azért, mert nem akarják "elengedni", azaz birtokolni akarják a gyereküket; vagy szimplán gonoszságból.
De lehet, hogy az anyósjelölt simán csak szeret undokoskodni.
De semmiképpen nem Veled van a baj. A testsúlyod csak ürügy. Ha igazán szeretné legalább a saját gyerekét, örülne a fia boldogságának és nem viselkedne így.
Csak remélheted, hogy az udvarlódat nem tudja befolyásolni.
Párod állítsa le az anyját, ha akarja, hogy minden nőt elmarjon mellőle! Ez nem a te problémád, hanem az övé!
A te problémád az, ha ő nem áll ki melletted az anyja furkálásaival szemben. Akkor viszont gondolkodj el a kapcsolaton, hogy megér-e neked ennyit ez a pasi.
Ha edzel, azt ne a párod anyja miatt tedd, hanem a saját egészséged miatt.
Nekem az nem tetszik, hogy a párod miért mesélgeti el neked az anyja undorító beszólásait? ... és miért nem mondja az anyjának, hogy neki te vagy a legszebb?
Vagy a szemedbe mondja az anyós "jelölt" ezeket?
Mert ha igen, akkor én minden további nélkül megszakítanám vele a kapcsolatot, aztán gondolkodjon.
Sőt, ha nem tudja a fiacskája leállítani, akkor vele is.
Rengeteg nagyon jó pasi van, aki a húsosabb, vagy egyenesen duci lányokat szereti, nem kell neked ezektől eltűrnöd semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!