Megőrít az após" jelölt "! Mit tegyek?
Sziasztok!
22 éves pár vagyunk, lassan 2 éve járunk. Mindketten komoly elhatározással nézünk a jövő elé. Nem rég szereztem meg az első diplomámat, a barátnőm jövőre végez. Sajnos volt köztünk egy kisebb kihagyás amibe voltak veszekedések, kisebb nagyobb viták. Sajnos az " apósom " nem egyszer próbált beleszólni, okoskodni a kapcsolatban. Egyszer sajnos visszaszóltam neki és összeszólalkoztunk. Azóta kibékültünk a párommal de a tisztes távolság megmaradt az Apóssal. Én próbálnék nyitni felé, haverkodni de nem nagyon vevő rá. Eléggé frusztráló, a család többi tagjával rendeződött a vitánk. Az anyósom úgy érzem,hogy kedvel és keresi a társaságom. Viszont az após ellenszenves, ahol tud keresztbe tesz, próbára teszi a türelmem, türelmünk. Számtalanszor éreztette már,hogy "otthon" ( barátnőméknél ) Ő a főnök.. csak neki van igaza , ő csinálja jól. Mit kellene tennem? Nem vagyok haragtartó, és rossz indulatú ember sem. De észrevettem rajta, hogy van amire irigy, pl szerinte felesleges dolgokat veszünk és csak kidobáljuk a pénzt pl egy éttermi vacsorára vagy ha házhoz rendelünk kaját. Hogy lehetne ezt másra is költeni, meg nem tudunk spórolni. Elvégre is miköze hozzá, nem az Ő pénzét költöm, költjük?! Sajnos még nem tudunk összeköltözni mert az anyagi hátterünk nincs meg hozzá . Barátnőm is érzi ezt az ellentétet , kisebb nagyobb sikerrel próbálja csökkenteni. Én igyekszem minimális kommunikációra, találkozásra.. de nagyon zavar.
Köszönöm a gyors válaszaitokat, de sajnos nálunk sem annyira fényes a helyzet. Barátnőm pedig édesapám nem tudja elviselni ( hosszabb- rövidebb távon) ...
Jelenleg pályakezdőként úszkálok a munkalehetőségek közt.
"Számtalanszor éreztette már,hogy "otthon" ( barátnőméknél ) Ő a főnök."
EBBEN tökéletesen igaza van, TE nem szólhatsz bele abba, hogy ott mi a rendszer.
Azt meg végképp ne várd el, hogy a "Beszólogatós" barát a kedvence legyen, inkább örülj, hogy "távolságot tart" és nem elzavar onnan.
Ha nem tetszik, költözzetek összes a barátnöddel, és akkor nem lesz, aki kifogásol ezt meg azt.
Egyetlen dolgot tehetsz Kérdező: letojod. Ne nagyon keresd a társaságát, csak a minimális kommunikációt tartsd fenn vele.
A barátnőd anyukájával azt írod jóban vagy, esetleg ha már nagyon nem bírod, finoman megkérheted, hogy próbáljon meg beszélni a férjével és kideríteni, mi is tulajdonképpen Veled a nyűgje.
Szerintem nem azzal van a fő problémája, hogy volt egy kis mosolyszünet közöttetek a barátnőddel, hanem az, hogy az ő pici lánya felnőtt és Te "elrabolod" őt.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!