Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Valaki tud segíten...

Mit tegyek? Valaki tud segíteni? Tönkre tesz minket az apósom!

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, már van egy 4 és fél éves kislányunk és az apósommal élünk( Anyósom elhagyta a gyerekeit még kicsik voltak és apósom nevelte őket)

Nem volt semmi gondunk problémánk az apósommal( olyan volt mint egy földre szállt angyal) egészen addig még meg nem tudta, hogy megint akarunk egy babát és 15 nap alatt sikerült is, azóta folyton csak belénk köt mindenbe.

Azóta még jobban iszik(eddig is ivott, de nem rendszeresen) és gépezik a kocsmába. Nem azt mondom, hogy nagy lábon élnénk, de vígan megélnénk, ha úgy állna ő is a dolgokhoz, tőlünk még egy csokit is sajnál, de magától az italt nem! Dolgozik kap havi 49500 ft ebből az ő zsebpénze 9500 ft, amivel azt csinál amit akar, a kicsinek akarunk bevásárolni, mert még nincs minden meg neki, persze ez is az apósom miatt, csak a babakocsi, meg ruhák, a többi sehol sincs, és 35 hetes vagyok. Ebben a hónapban is 50000 ft gépezett, és ivott el. és még csak a hónap fele van, és mi vagyunk a hibásak, hogy nincs meg még a kicsinek minden, meg nincs ez az bár mi is legyen. A párom néha néha oda mondja neki, hogy ha nem gépezne annyit akkor jobban állnánk és több mindenre futná, de még ezt csinálja addig nem lesz soha jobb, de ilyenkor még velünk ordítozik, és azt meri mondani, hogy ő leadja a fizetését, meg egyedül felnevelt 3 kicsi gyereket, és ezt meg kell hálalni neki, mert nem mindenki tette volna meg!!! Ezzel el is van rendezve az ő részéről.

Volt olyan , hogy a kislánynak a gyógyszerre volt nála a pénz , hogy váltsa ki, mert mi nem tudtunk elmenni érte, de még azt is elgépezte, és elitta, még az unokáját sem szereti szerintem csak néha.

A páromnak is egyre jobban telik be vele a pohár, de nincs szíve egyedül hagyni, mert akkor képes lenne az apja megölni magát és ezt nem szeretné, ezért én hiába mondom, hogy költözzünk külön ő nemet mond, de ezzel apósom is tisztában van, és szerintem azért csinálja ezeket, meg azért is, mert féltékeny, bár igaz csúnya ilyet mondani, de így van, sokszor kelleti magát nekem, zavarja a páromat otthonról, hogy velem lehessen kettesbe, bár nem tett eddig semmi olyat,ha csinálna olyat ha a párom maradna is, én akkor is elmennék, ha olyat tenne!

Azt hozzá teszem, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, nem lenne szabad mozognom meg emelgetnem sem, de amikor a párom dolgozik, ő meg itthon van nem csinál semmit, nekem kell behoznom fát is meg vizet húznom, és a páromat okolja.Hogyha elfűti a fát, és elfogy amit reggel a párom hoz be, nem hoz be egy darabot sem, csak én vagy kevés a víz amit felhúzott nekem a párom, és ugye kell a víz akkor még képes velem is ordítani, hogy mért nem parancsolok a férjemnek, hogy több vizet húzzon fel reggel.

Valaki volt hasonló helyzetbe? Tud valaki segíteni??? Már nagyon kész vagyok tőle!

2014. jan. 15. 13:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%

Ezen csak a különköltözés segíthet.

Mondjuk az azért durva, hogy apósod fezetéséből akarjátok megvenni a baba-dolgokat.

2014. jan. 15. 13:46
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
Ha internetre telik akkor teljen már egy vízvezeték rendszerre is az isten áldjon meg. Ezen kívül sok jot nem tudok tanácsolni mivel a párod nem akar költözni, gondolom te nem tudsz nélküle semmit csinálni (ha mégis akkor gondolom már megtetted volna).minek csináltatok mègegy gyereket tudván hogy apos nem akar......
2014. jan. 15. 13:47
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Az apósotok egy felnőtt ember. Köze van hozzá, hogy odsvisztek még egy gyereket, az ő életét is befolyásolja. Lehet, hogy ő nem szeretne még egy gyerekkel együtt élni. Nem gondoljátok, hogy nincs jogotok helyette eldönteni? Ha valami nem tetszik, akkor költözzetek külön. Arra nem is mondok semmit, hogy miért az ő fizetéséből kell a ti családotok pénzelni. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a problémája.
2014. jan. 15. 13:49
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
Nala laktok es az o fizetesebol eltek? Akkor kuss.
2014. jan. 15. 13:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
ezt még át kell olvasnom, mert nekem nem egyértelmü, hogy az aposod lead nektek havi 40 ezret..és hogy ti az aposotok miatt nem tudtok elörébb jutni..illetve megvenni a babának a cuccokat...
2014. jan. 15. 13:55
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

"Nem azt mondom, hogy nagy lábon élnénk, de vígan megélnénk, ha úgy állna ő is a dolgokhoz"

Tudtatok második gyereket válalni, de minics bekötött izetek?

Mondjuk nem is ez a lényeg, de azt hogy gondoljátok hogy egy felnőtt embernek aki felnevelte egyedül a gyerekeit, zsebpénzt adtok?

Mikor élhet nyugalomban felnőttként, ha a házában laktok, és még a pénzét is elveszitek? Gondolom azért issza és játssza el mert úgy érzi csak így rendelkezhet a saját vagyonával...

2014. jan. 15. 13:58
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
nem ő vállal gyereket, és a pénzét arra költi, amire akarja. Attól, hogy bankba teszi vagy elissza, neked nem lesz több pénzed a gyerekre, a gyereket ui neked kell eltartani, nem az apósodnak.
2014. jan. 15. 14:05
 8/26 anonim ***** válasza:
92%
nem, inkább úgy tűnik, ti tennétek tönkre őt. VAn bőr a képeden számon kérni, mire költi a saját pénzét? Menj, dolgozz újabb gyerek helyett, tedd félre a pénzt aztán szülj másikat, de ne az apósodtól várd, hogy a fia felnevelése után az unokákat is eltartsa. Ritka pofátlan némber lehetsz, hallod.
2014. jan. 15. 14:08
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
OMG...az ő fizetéséből éltek és még nektek áll feljebb,durva.
2014. jan. 15. 14:10
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
"Dolgozik kap havi 49500 ft ebből az ő zsebpénze 9500 ft, amivel azt csinál amit akar" Azért ez szerintem egy cseppet pofátlanság nem gondolod? Az egy dolog, hogy egy házban éltek és közösen fizetitek a költségeket, stb.. De azért egy felnőtt ember pénzét ne ti akarjátok már beosztani.. Aztán csodálkoztok, hogy inkább elissza, meg elgépezi az egészet??
2014. jan. 15. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!