Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Valaki tud segíten...

Mit tegyek? Valaki tud segíteni? Tönkre tesz minket az apósom!

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, már van egy 4 és fél éves kislányunk és az apósommal élünk( Anyósom elhagyta a gyerekeit még kicsik voltak és apósom nevelte őket)

Nem volt semmi gondunk problémánk az apósommal( olyan volt mint egy földre szállt angyal) egészen addig még meg nem tudta, hogy megint akarunk egy babát és 15 nap alatt sikerült is, azóta folyton csak belénk köt mindenbe.

Azóta még jobban iszik(eddig is ivott, de nem rendszeresen) és gépezik a kocsmába. Nem azt mondom, hogy nagy lábon élnénk, de vígan megélnénk, ha úgy állna ő is a dolgokhoz, tőlünk még egy csokit is sajnál, de magától az italt nem! Dolgozik kap havi 49500 ft ebből az ő zsebpénze 9500 ft, amivel azt csinál amit akar, a kicsinek akarunk bevásárolni, mert még nincs minden meg neki, persze ez is az apósom miatt, csak a babakocsi, meg ruhák, a többi sehol sincs, és 35 hetes vagyok. Ebben a hónapban is 50000 ft gépezett, és ivott el. és még csak a hónap fele van, és mi vagyunk a hibásak, hogy nincs meg még a kicsinek minden, meg nincs ez az bár mi is legyen. A párom néha néha oda mondja neki, hogy ha nem gépezne annyit akkor jobban állnánk és több mindenre futná, de még ezt csinálja addig nem lesz soha jobb, de ilyenkor még velünk ordítozik, és azt meri mondani, hogy ő leadja a fizetését, meg egyedül felnevelt 3 kicsi gyereket, és ezt meg kell hálalni neki, mert nem mindenki tette volna meg!!! Ezzel el is van rendezve az ő részéről.

Volt olyan , hogy a kislánynak a gyógyszerre volt nála a pénz , hogy váltsa ki, mert mi nem tudtunk elmenni érte, de még azt is elgépezte, és elitta, még az unokáját sem szereti szerintem csak néha.

A páromnak is egyre jobban telik be vele a pohár, de nincs szíve egyedül hagyni, mert akkor képes lenne az apja megölni magát és ezt nem szeretné, ezért én hiába mondom, hogy költözzünk külön ő nemet mond, de ezzel apósom is tisztában van, és szerintem azért csinálja ezeket, meg azért is, mert féltékeny, bár igaz csúnya ilyet mondani, de így van, sokszor kelleti magát nekem, zavarja a páromat otthonról, hogy velem lehessen kettesbe, bár nem tett eddig semmi olyat,ha csinálna olyat ha a párom maradna is, én akkor is elmennék, ha olyat tenne!

Azt hozzá teszem, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, nem lenne szabad mozognom meg emelgetnem sem, de amikor a párom dolgozik, ő meg itthon van nem csinál semmit, nekem kell behoznom fát is meg vizet húznom, és a páromat okolja.Hogyha elfűti a fát, és elfogy amit reggel a párom hoz be, nem hoz be egy darabot sem, csak én vagy kevés a víz amit felhúzott nekem a párom, és ugye kell a víz akkor még képes velem is ordítani, hogy mért nem parancsolok a férjemnek, hogy több vizet húzzon fel reggel.

Valaki volt hasonló helyzetbe? Tud valaki segíteni??? Már nagyon kész vagyok tőle!

2014. jan. 15. 13:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Jó vastag bőr van a képeden hallod :D

egyébként meg nyomd fel a kocsmát az illegális nyerőgép miatt, ha egyáltalán igaz a történet...

2014. jan. 15. 14:16
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Tisztázzuk!

Apósod házába éltek, gondolom közösek a terhek.

Ezért após beszáll cirka a teljes fizetésével, tehát onnantól kezdve úgy él mint egy kamasz. Ha kell neki pénz akkor kér? Hogy oldjátok ezt meg?

Ha összesen 9 000 Ft marad nála, akkor hogy tud 50 ezret elgépezni? No meg hol, mert nem hogy falun, de a városi kaszinókon kívül lehetőség sincs rá.

Van egy csomó ellentmondás ebben. Nem hagyjátok élni az öreget, ezért alkoholista lett és ha igaz a gép akkor játékfüggő.

Ti a semmire az Ő házába az Ő nyakára vállaltatok még egy gyereket, akinek az alapvető felszerelést se tudjátok biztosítani.

Gondold már végig egyszer az életeteket. Biztos hogy após a hülye? Szerintem nem.

Gyerekvállalás helyett inkább a vezetékes vizet, meg a normál fűtést oldanátok meg előbb.

Nagyon remélem, hogy ez a kérdés kamu.

2014. jan. 15. 14:16
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

Most én tudom rosszul vagy a játékgépeket már megszüntették?

Mintha lett volna egy ilyen, hogy azokat már tilos üzemeltetni...

Hol van ilyen játékgép még?

Vizet miért nem vezetitek be?

Miért nem költöztök külön?

2014. jan. 15. 14:18
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Ha elköltöznétek, apósod nem megölné magát, hanem örömtáncot járna. Ti vagytok azok, akik nem boldogulnátok nélküle. Szégyelljétek magatokat!
2014. jan. 15. 14:34
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
..
2014. jan. 15. 14:37
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
bla-bla-bla... muterom 8 hónaposan is 12 órázott talpon... ez meg hiányolja az após delláját, mer nem adja le... XD, aranyom gondold át az életedet..
2014. jan. 15. 14:50
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
Miért após fizetését akarjátok lenyúlni? Az az övé. Költözzetek külön, külön család vagytok. Ha pedig anyagilag nem megy, akkor minek is második gyerek? Ennyi felelőtlen szülőt...
2014. jan. 15. 14:59
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Remélem kamu kérdés *.*
2014. jan. 15. 15:02
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

Én is nagyon remélem, hogy kamu, mert ha nem, akkor...

[link]

2014. jan. 15. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Lehet igaza van a többi valaszolónak de szerintetek nem lehet hogy azért "nyúlják" le a pénzt mert mondjuk ők fizetik be a számlákat és ők vásárolnak be? Ha így van azt megérezhetik hogy plusz egy főt etetnek meg fizetik utána a számlákat. De félve írom le mert látom nagy az egyetértés lehet én értelmezem rosszul. Lehet pont azért élnek együtt mert apos nem jönne ki egyedül ennyi pénzből
2014. jan. 15. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!