Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismama vagyok,...

15 hetes kismama vagyok, mióta terhes vagyok a kapcsolatunk a párommal teljesen tönkre ment. Mostmár ott tart hogy el akar minket hagyni. Van egy 9 éves kisfiam is, az előző kapcsolatomból. Mit tegyek? Teljesen ki vagyok készülve.

Figyelt kérdés
Napok óta alig eszem,gyomor idegem van,nagyon féltem a babát,és a kapcsolatunkat is.3hónapja még az esküvőnket terveztük.Egyszerűen nem tudom elhinni hogy ide jutott a mi csodálatos kapcsolatunk.Lassan belebolondulok úgy érzem!Úgy tűnik ő már 80%ban feladta!Én viszont nem!
2009. máj. 6. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nyugodj mert ez nem vezet semmi jóra!Készíts egy teát,ülj le és gondold végig,hogy ki hol hibázhatott!Mindenre van megoldás!Le kell ülni és beszélgessetek!Nem kiabálva hanem nyugisan!Talán ingerlékenyebb lettél az állapotod miatt vagy a párod fél ettől az egésztől!Végy nagy levegőt és kezd az egészet tiszta lappal!Mondd el neki,hogy szereted és fontos neked!
2009. máj. 6. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy a kapcsolatodat hogyan lehetne helyrehozni. Próbálj meg leülni a pároddal, és megbeszélni, hogy miért jutottatok el idáig...de ami a legfontosabb: ne idegeskedj, az árt a babónak!!! És próbálj meg rendesen enni, vigyázni arra a kicsi életre, ami a pocakodban van! Ő védtelen, nem tehet semmiről! Rá nagyon kell most vigyázni! Már bocsánat, de elég jellemtelen lehet a párod, ha így viselkedik egy nővel, aki ráadásul a gyermekét hordozza a szíve alatt...

Nyugodj meg! Remélem, azért úgy alakul az életed, ahogy azt Te szeretnéd!

28 hetes kismami

2009. máj. 6. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma alapja? Megvisel a terhesség? Ingerült vagy esetleg? Üljetek le és beszéljétek meg!! Nem teheti meg hogy csak úgy ott hagy!! Ennél aljasabb dolgot el se tudok képzelni!! Próbálj rendesen enni, mert árt a babának!! Ne fojtsd magadba a sírást mert belső feszültséghez vezet!! Együtt érzek veled és Nagyon remélem megoldódik ez a krízis helyzet! A babának apára is szüksége van! Ha szeretitek még egymást meg kell tudnotok oldani, csak legyetek őszinték és képesek legyetek a változásra!!!

Sok sikert!!

2009. máj. 6. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hát ez így nem a legszebb babavárási időszak :(

Ismerek ilyen típusú pasikat , akik egyszerűen elmenekülnek a felelősség súlya alól.

Ő is akarta ezt a babát, vagy jött?

Hagyj neki egy kis időt, lehet hogy összezavarodott csak.

De Te ne készülj ki emiatt. Sablon , hogy "gondolj a babádra" ; de tényleg gondolj rá :) egyél keveset , beszélgess a babáddal. Sokan állítják, hogy Ő nem "érzi" hogy milyen lelki folyamatokon mész keresztül, de kísérletek mutatják, hogy azok a babák, akiket nagyon vártak terhesség alatt (elég ha csak az anyuka) sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb babák lettek.Tehát ez is fontos. Én nagyon remélem, hogy a párod "csak" megrettent picit és észhez tér. Ha nem tenné, a másik gyerek miatt is mutasd meg a világnak, hogy attól még jó anya leszel!!:)

2009. máj. 6. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 hónappal ezelőtt, azaz a baba jelentkezése előtt még olyan boldog volt Veled, hogy az esküvőt terveztétek, akkor biztosan nagyon szeretett akkor. Ha a baba nem várt volt, akkor valószínű ez válthatott ki valamit.

Igazából semmit nem írtál le, hogy Ő miért akar elhagyni mi az indoka, miben hibáztat. Úgy vélem, egy kapcsolat megszakadásának mindkét fél az oka. Azért mert most kismama vagy, nem biztos, hogy Te hibátlan és vétlen vagy, hogy így alakult. Csak mi nők szeretünk összefogni és védeni a kismama társunkat. De tanácsot csak akkor lehetne adni, ha tudnánk mi a párod indoka a döntéséhez.

2009. máj. 6. 09:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mikor sejthető volt hogy baba lesz letettem a cigit,gondolom emiatt is-ingerült vagyok,nagyon.És már 2 babám el ment félek is.Ő nem érti meg hogy miért lehetek ideges,titkos telefonálások vannak nála én pesze orditok a féltékenységtől,és mindenhova egyedül jár nem visz sehova magával pedig én is mennék szívesen vele.Na persze állitja h nincs senkije,de én ezt már rég nem hiszem el.A másik hogy mióta ez a veszekedés van azt mondja hogy sok érzelem kihűlt benne,szeret,de nem szerelmes,és nem tudja hogy tudjuk e igy folytatni.A pici tervezett volt sőt ő minden hónapban összetört amikor negativ lett a teszt.És ráadásul albérletben lakunk,ugy volt hogy házat veszünk,de most ebből sem lesz semmi.Ő el tud költözni szolgálati lakásba de én a két gyerekkel nem tudom hova mennék.Anyumnál a nővéremék laknak 2 kislánnyal.Úgyhogy teljesen ki vagyok idegileg,habár ma elég normális volt amig itthol volt,mert ismét nyakába vette a nagyvilágot és elment valahova.
2009. máj. 6. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a féltékenység a zöldszemű szörnyeteg nagyon megmérgezi a kapcsolatokat!Várj,ne vagdalkózz amíg nem biztos,hogy megcsal!Ne üldözd még messzebb!Inkább próbáld visszaédesgetni!Ha van még szeretet(a szerelem elmúlik)akkor újra ébredhet a láng!Készíts vacsit,szexi ruha,csábítás,forró szex és meglátod!Remélem nem mentek szét!Annyi család dől romba sajnos!
2009. máj. 6. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

9:50es vagyok.

Nagyon dicséretes, hogy letetted a cigit. Ahogy írod ez+ a kismamai állapot elég érzékennyé tehet Téged. Nehéz... látatlanban semmit nem lehet kijelenteni , azt sem hogy megcsal, azt sem hogy nem. De szerintem valószínű, hogy nem teszi ezt; annál is inkább , mert itt ez a kis élet ,a kire ő is várt. Én inkább gondolom azt, hogy féltékeny vagy, és ez sokféle negatív gondolkodási kombinációt képes eredményezni. A másik dolog, hogy kihűlt részéről a szerelem...Hát, ezt is inkább a veszekedés rovására írnám , amit úgymond csak sértettségében vágott oda.

Nagyon jó lenne, ha mielőbb szépen , újra leülnél vele és beszélgetnétek. Nyugodtan. Ehhez tényleg jó egy kellemes vacsi , egy kis pohárka bor /neked is, vérképző :))/, hangulat... és a nyugalom.Hidd el, két egymást megértő partner közt nincs "tabu" téma. Ha szeret , el fogja mondani , és akkor leteheted a válladról ezt a nagy súlyt; ha pedig "menekülni" akar , akkor ne álld útját . mert csak rosszabb lesz idővel. Én drukkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok! :)

2009. máj. 6. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!