Létezhet olyan, hogy a tündéri anyós-após jelölt az esküvő után vagy egy idő után átmenjen áskálódóba?
Nagyon tündériek a párom szülei, jóban vagyunk, és ahogy mondják szeretnek is. Nekem is mindent úgy meg akarnak adni, ahogy a fiuknak. Tényleg jó a kapcsolat.
De anyukám kicsit beleültette a bogarat a fülembe. AZt mondta, hogy apu szülei vele is ilyenek voltak, de az esküvő után eltelt egy bizonyos idő, és a visszájára fordult ok nélkül.
Előfordulhat, hogy velük is így lesz?
Kicsit azért is félek ettől, mert a páromnak van 2 féltesója, akikkel nincsenek jóban. Részben ott a házastárssal van a gond.
Szerintetek?
Anyukád a legjobb példa arra, hogy igaza van...
De ő már az esküvő előtt rákapcsolt.
Anyu 30 év után is nagyon jóban van az anyósával. Még élt nagyapám vele is nagyon jól megértették egymást.
Soha nem voltak puszi barátnők, nem nyalták egymás hátsóját, egyszerűen csak tisztelték egymás privát életét.
Anyám nem ilyen,de csak mert ő már megismerkedéstől áskálódik,tehát ő nem változott semmit.
Párom anyja viszont ilyen,bár nem esküvőnél változott,hanem összeköltözésnél.Előtte tündéri aranyos,össze is tettem a két kezem,hogy sok nemnormális fiús anyuka után végre valaki nem kötözködik,elfogad,talán még szeret is.De összeköltözéstől átváltozott,fúr ahol tud,minden lettem csak jó nem.
A bűnöm,hogy "elvettem" a picifiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!