Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok! Nektek milyen a jó meny?

Anyósok! Nektek milyen a jó meny?

Figyelt kérdés

2016. nov. 29. 15:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos még nem érkezett válasz.
2016. nov. 29. 15:53
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Úgy látom, az itteni anyósoknak még fiktíven sincs olyan, hogy "jó meny". El se tudják képzelni... xD
2016. nov. 29. 16:19
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem létezik! !!
2016. nov. 29. 16:33
 4/21 anonim ***** válasza:
46%
Anyós válasza: Menj má' !
2016. nov. 29. 16:45
 5/21 anonim ***** válasza:
29%

Figyelj :)

Az anyukától elveszi a felesége a pici fiát, így ha ellenséges az anyós, nem lesz jó kapcsolat.

Azonban számtalan jó példát találsz arra, milyen barátságosak, csak nagyobb hangjuk van azoknak, akik nem ilyenek, ezért született ez a sztereótópia, így van ez mindennel.

Hogy miért kellett berakni az ellenség kulcsszót?

Mert valószínűleg találkozott ezzel az általánosítással.

Okos gyerek...

2016. nov. 29. 17:26
 6/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az, aki valóban társa a fiamnak, és boldoggá teszi őt. Velem való viselkedésben annyi az elvárás, hogy tartsa tiszteletben a magánszférámat és a döntési kompetenciáimat. Az, hogy az intelligenciaszintje legalább megközelíti az enyémet, előny, de nem feltétel.:-)
2016. nov. 29. 17:58
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
Én felneveltem a gyerekemet.Innen az övé:))Tőlem aztán ugy élnek ahogy akarnak,nekem elég látom jól elvannak.De ha egyszer ez változik nos az sem az én problémám lesz.Amugy birom a csajszit,szerencsére normális.Aranyos vigyorgos talpra esett.Köszönjük mi nem akarunk egymáson változtatni,elfogadjuk egymást olyannak amilyenek vagyunk.
2016. nov. 29. 18:29
 8/21 anonim ***** válasza:
47%
Aki nem a anyós házában meg pénzéből akarja eltartani magát meg kölykét menyecske.
2016. nov. 29. 18:40
 9/21 anonim ***** válasza:
59%

Az én anyósom számára az ideális meny a tapasztalataim alapján:

-dolgos és állandóan dolgozik, kertészkedik

-lelkesen bájcseverészik velük

-mindenben igazat ad nekik és bólogat

-mosolyogva tűri, ahogy a párját pocskondiázzák vagy még be is száll a fikázásba

-ha alkohollal kínálják mindig elfogadja és kér is még repetát

-nem válogat az ételek között, mindent megeszik amit elé rak

-recept nélkül fejből főz, de sosem jobban mint ő

-sokat keres, és mindig többet akar

-folyamatosan képezi magát, hogy többre jusson

-készséggel mondd le bármennyi időről, hogy a fia segíthessen otthon nekik

-sohasem fázik

-sohasem beteg, vagy nagyon jól titkolja ha mégis

-nem finnyás, nem kényes

2016. nov. 29. 18:42
 10/21 anonim válasza:
53%

anyós szerint az ideális meny olyan, mint ő. Olyan tulajdonságai és jellem, szokásai legyenek, mint neki.

A kérdésem csak annyi: a mamahoteles férfiaknak milyen az ideális feleség? Olyan, mint az anyjuk? :)) Poén volt. Amúgy ismerek olyan mamahotelest, aki azért nem hagyja el a szülői házat, mert anyuci főz, mos rá, takarít utána, fényesre nyalja a...

2016. nov. 30. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!