Az anyósok miért olyan irigyek, féltékenyek a meny szeretetére?
Két hónapos az unokám. Eddig még nem láttam csak fényképen. A menyem nem engedi, hogy hozzájuk menjek.
Soha, egyetlen szóval vagy semmivel nem bántottam. Amikor összeházasodtak, odaadtam nekik a 6 szobás, kertes családi házat, én meg elköltöztem egy kicsibe. Ha főzni kellett, főztem, vittem. Ha vendégeket vártak és sütni kellett, itthon megsütöttem és a fiam elvitte. Most meg közli, hogy a gyerek az övé és senkinek nincs hozzá joga. Én nem láthatom, nem foghatom meg, semmi közöm hozzá.
Csak akkor voltam jó, amikor a segitségem kellett. Most itt vagyok 63 évesen, egyedül és csak csendesen sirok itthon. Nem akarok beleszóllni én semmibe, csak látni akarom az unokámat.
Vettem kisruhákat, gyerektakarót, pelenkát, sok - sok játékot, visszaküldte, hogy nincs szüksége az ő gyerekének senki segitségére.
Naponta sirok a tehetetlenségtől. Nem ezt érdemeltem. Nagyon fáj és nem tudok mit tenni.
Tényleg mindig az anyósok a rosszak? Tényleg mindig az anyósokat kell bántani? A menyek semmiről sem tehetnek?
Meg valami: azert nem panaszkodnak itt az anyosok, mert szerintem az o korukban - bocsanat - nem jellemzo az internet ismerete, es foleg nem eze az oldale.
Az ermenek MINDIG ket oldala van, ezt neked is eszben kell tartanod (leszel te is anyos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!