Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósok miért olyan irigyek...

Az anyósok miért olyan irigyek, féltékenyek a meny szeretetére?

Figyelt kérdés
Nem, hogy örülnének, hogy szülünk a fiának gyereket, és, hogy boldoggá tesszük a fiát, ez nem elég, hogy békében és boldog idilli családban éljünk?Mért kell mindenbe beleszólni az anyósoknak, ami már nem tartozik a hatáskörébe, tehát semmi köze hozzá.Nekem az anyósom abba is bele szól, hány gyereket szüljek a fiának.Amikor terhes lettem ő akarta elnevezni, a gyereket, és azt mondta, ha nem teccik neki a név, akkor többet nem szól hozzánk.Ezért olyan nevet kellett választanunk ami neki is tetszik.De például édesapám nem rjongott a lányunk nevéért, mégsem neveztük máshogy.Hogy is van ez?Most egész életünkben az anyósok kedvére kell tennünk, mert ha nem ,mi leszünk alegrosszabb emberek.én senkinek nem szeretnék megfelelni, maximum a családomnak és a férjemnek.Szerintem az lenne mindenkinek a legjobb ha 200 km lakna az anyósától,ha nem jönnek ki, és a távolság megszépítené talán a kapcsolatot.Mi a véleményetek?Bocsi, hogy hosszú voltam és túl részletekbe mentem.
2009. máj. 19. 18:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%
Néhány kérdéssel ezelőtt pont ezt boncolgattuk. Hogy lehet, hogy nem is minden igaz, vagy nem úgy igaz, ahogy a menyek itt leírják a gonosz anyósokról. Itt minden anyós gonosz, de minden meny tökéletes, aki mos főz takarít gyereket neve önfeláldozó módon. Én nem ítélkezek amíg nem hallgattam meg a másik felet is.
2009. máj. 19. 18:52
 2/33 anonim ***** válasza:
90%

Két hónapos az unokám. Eddig még nem láttam csak fényképen. A menyem nem engedi, hogy hozzájuk menjek.

Soha, egyetlen szóval vagy semmivel nem bántottam. Amikor összeházasodtak, odaadtam nekik a 6 szobás, kertes családi házat, én meg elköltöztem egy kicsibe. Ha főzni kellett, főztem, vittem. Ha vendégeket vártak és sütni kellett, itthon megsütöttem és a fiam elvitte. Most meg közli, hogy a gyerek az övé és senkinek nincs hozzá joga. Én nem láthatom, nem foghatom meg, semmi közöm hozzá.

Csak akkor voltam jó, amikor a segitségem kellett. Most itt vagyok 63 évesen, egyedül és csak csendesen sirok itthon. Nem akarok beleszóllni én semmibe, csak látni akarom az unokámat.

Vettem kisruhákat, gyerektakarót, pelenkát, sok - sok játékot, visszaküldte, hogy nincs szüksége az ő gyerekének senki segitségére.

Naponta sirok a tehetetlenségtől. Nem ezt érdemeltem. Nagyon fáj és nem tudok mit tenni.

Tényleg mindig az anyósok a rosszak? Tényleg mindig az anyósokat kell bántani? A menyek semmiről sem tehetnek?

2009. máj. 19. 19:01
 3/33 A kérdező kommentje:
Nincs igazad,te elfogult vagy, azt érzem az írásodból.Hát ha elolvasom az ez előtt írott oldalakat ahol anyósokról van szó, akkor elég sok meny állít nem igazat, ahogy te kifejezed magad.Nem akarsz véletlenül dicsőségi szobrot húzni szegény megbántott drága anyósoknak,szegény ártatlanka anyósok.Szerinted mértnem panaszkodnak itt az annyósok,mert NEM ők a sértett felek, hanem ők a gomoszkodók.Máskülönben ők panaszkodnának nem gondolod?Gondolkozz már kicsit el azon amiket írsz!!!Süt az rosszindulat belőled!Mintha minden meny hazudna,és szegény anyósokat kellene sajnálni.Tudom vannak jó anyósok, valószínűleg atiéd ilyen, ha van, de te nem éltél már át több éven át olyan dolgokat, amik nem tűrnek tintát.Inkább nem is mondok semmit.
2009. máj. 19. 19:04
 4/33 anonim ***** válasza:
82%
Hat nem tudom, de nekem inkabb a kerdezo szavaibol sut a rosszindulat, es az "anyosebol" meg nem erzem ezt...
2009. máj. 19. 19:06
 5/33 A kérdező kommentje:
Panaszkodó anyósnak szeretnék annyit mondani, ha ez igaz, akkor forduljon gyámhatósághoz, mert ha télleg nem tett semmit ami ide vezetett, hogy nem negedi az unkoájaihoz, akkor próbáljon harcolni a jogaiért.A láthatási jogért.
2009. máj. 19. 19:07
 6/33 anonim ***** válasza:
81%

Meg valami: azert nem panaszkodnak itt az anyosok, mert szerintem az o korukban - bocsanat - nem jellemzo az internet ismerete, es foleg nem eze az oldale.

Az ermenek MINDIG ket oldala van, ezt neked is eszben kell tartanod (leszel te is anyos).

2009. máj. 19. 19:08
 7/33 anonim ***** válasza:
38%
Az első válaszoló vagyok, és a kommenteddel igazolva látom magam, árad belőle a "jóindulat"
2009. máj. 19. 19:09
 8/33 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok anyósellenes, sőt szeretném, ha anyósom visszaváltozna azzá az emberré aki régen volt, mikor még csak a fia barátnője voltam, akkor olyan volt a kapcsolatunk mint anya meg lánya, nem tudom mi változott meg,én nem változtam.Egyszerűen esküvő után mintha kifordult volna magából, és állandóan csak kötekszik.
2009. máj. 19. 19:09
 9/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy két oldala van az éremnek ezt mindenki tudja, de minden eset más,és más, nem lehet leegyszerűsíteni!Te pedig ezt tetted.Szidtad a menyeket.Ez engem zavar.
2009. máj. 19. 19:11
 10/33 anonim ***** válasza:
72%
Ja igen, valószínű az anyósok az ő korukban már nem a neten panaszkodnak. Az én anyósom pedig se nem jó se nem rossz, olyan mint a LEGTÖBB. ÉN nem azt mondom, hogy nem mondasz igazad, de általában el vannak túlozva ezek a problémád. És szerintem nem belőlem süt a rosszindulat..
2009. máj. 19. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!