Az anyósok miért olyan irigyek, féltékenyek a meny szeretetére?
Szerintem fius anyukak tenyleg jobban elfogultabbak (tisztelet a kivetelnek). Nekem fiu tesom van. (lany vagyok). anya nekem nem szolt bele a partnervalasztasba max azt mondta h ez meg az nem szimpi de hagyta h sajat magam rajojjek azokra a dolgokra amiet o mondott. Tesomnal mar jobban beleszol dolgokba. Nalunk lehet h azert is van mert en sokkal sikeresebb lettem az eletben mint tesom, es vhogy jobban probalja tamogatni. De kicsi korunktol kezdve ocsem volt a kis minden... en inkabb apuci lanya voltam, csak sajnos apa meghalt koran.
Anyam es tesom felesege kozott sem legjobb a viszony. Igaz tesomek sokaig anyameknal laktak es ott a kis csaj probalt szabalyokat alkotni. Most h mar kulon vannak anyam nem szol bele dolgokba. Nem mondom h szereti a menyet mert neki a tesom elozo baratnoje sokkal szimpibb volt, de azert nem piszkalja a csajt mindenert. Egyedul akkor szol bele dolgokba mikor penzert kuncsorognak, akkor megkerdezi hova ment el a fizetesetek, de szerintem ekkor joggal teszi anyu. Pl meg most is tartoznak neki tobb 100ezerrel, holott anyu nyugdijas es ok ketten keresnek, tesom ket allasban is dolgozik. meg sem eleg a penz sokszor. Azert a csajnak vannak igenyei csak eppen ugy gondolja h a mi csaladunknak kene azt eloteremteni avval a jeloigevel h az o csaladja szegeny. ez azert meg nem igy van. tehat tesomek szitujat nezve azert a menny sem egy allszent, o is sokat tett h anyammal a viszony ugy alakult. Mellesleg en nem anyos vagyok de en sem kedvelem a csajt pontosan azert aki es amilyen.
Nem minden anyos rosszindulatu, gonosz, irigy stb. Vannak jo anyosok is, akik csak jot akarnak es segitokeszek, ugy, hogy nem probalnak mindent ok iranyitani...De teny az, hogy az en anyosom nem olyan. Szerencsere messze lakik es tavol tarthatom magam tole. Kolcsonosen nem szimpatizaljuk egymast.O mar ismerettsegunk elejen igyekezett megutaltatni magat velem.Ismeretsegunk elejen,mikor nallam jart, vendegi fogadtatasban volt resze, unnepi ebeddel vartam es unnepi etelekkel lattam el egesz tartozkodasa idejen, sot a sajat szobamat adtam neki, mert az volt a legszebb, hogy fontosnak erezze magat es jol. Szoval teljes kiszolgalas 3 hetig. Akkor volt az eljegyzesunk. Meg egy par napos kirandulasra is elvittuk, eljegyzes utan. De cserebe, azt mondta, hogy a magyar etelek mind zsirosak, sot meg a csuromvizes torolkozojet is felajanlotta nekem, hogy torolkozzek meg vele, pedig volt neki eleg tiszta torolkozoje. Talan elfelejtette, hogy nalam milyen banasmodban volt resze? En elfogadom, hogy a ferjem szereti ot, mert az anyja. De ennyi, ha lehet kerulom, mint a forro kasat.
Egy masik fontos dolog, hogy a fiatalok szeretik az onallosagot. Minden anyosnak azt uzenem, hagyjak a fiatalokat eljek a sajat eletuket. Beleszolni nem jo dolog, mert akkor a fiatalok mindig az idoseket fogjak hibaztatni. Sajnos, az hogy az ember gyereket vallal, nem garancia arra, hogy nem marad egyedul. Sok a hutlen gyerek, de sok a hutlen szulo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!