Az anyósok miért olyan irigyek, féltékenyek a meny szeretetére?
Ebben a ferjek is hibasak nem is kicsit, ha a sarkukra allnanak es ferfikent viselkednenek, ilyen problema nem lenne! Nalunk a ferjem,ha gond adodik (nagyon ritkan) szepen megbeszeli az anyukajaval,h PL.: nagyon szereti es ha segitsegre lesz szuksegunk,akkor szolunk, de egyenlore birjuk,... es o mar nem is erolkodik tovabb,hanem buszke a fiara,h 2 labbal all a foldon.
Szoval nem biztos,h az anyos a hibas, hanem tan a ferjetek puhany...
Hihetetlen!Mind ha egy anyósunk lenne kérdezővel:))
Csak az enyém abba más,hogy kiakarta sajátítani a fiamat,persze én nem hagytam,így mindenkinek elsírta buját bánatát a városba,és mindenki neki hisz!Én meg sz@rom le az Ő téveszmés oltógátasait.Legjobb védekezés a támadás,he nem lenne miről beszélnije,nem oltógatná most az embereket!Én már olyan szintem nem törődök vele,hogy nem is érdekel,éle-e vagy hal-e.Az egész családnak elkürtölte a saját verzióját,de mit ér vele semmit!Azért beszél rólam mert érdekli mi van velem,mit hogy teszek.Rossz lehet valakivel nem törődnek,én még a nevét a számra sem veszem,és bárkivel találkozok ha szóbahoza,azt mondom bocsi dolgom van.Így szép lassan elkopnak ezek a dolgok:)Üdv:Zsuzska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!