Karácsonyi ajándékötlet anyós-apósjelöltnek?
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, ez lesz a 3. közös karácsonyunk. Szüleinek eddig bonbont, teát vettem (bort nem szeretik), de ezt most már kevésnek érzem..
Paraméterek: párom anyukája szívesen olvas, főz, varr.
Apósjelöltnek barkácsoláson, szerelésen kívül nincs nagyon hobbija, ideje sincs másra, neki még nehezebb a választás. Párom sem tud nagyon tanácsot adni. Jó a kapcsolatom velük, szeretnék vmi személyesebbet ajándékozni.. Vmi 5letcsíra?? :)
21L
nagyon elrugaszkodott ötlet (bocsánat) eljegyeztétek már egymást?
szinházjegy pl. (nem tudom hol laktok van-e lehetőség)
ez közös élmény lenne számukra.
vagy ha netán utazni szeretnek, akkor kuponos oldalakon nagyon sok lehetőséget lehet találni 2 éjszakás szállással.
én mindkettőnek örülnék.
a szállás 20-60 ezer között szokott lenni, helyfüggő.
vagy ha pestiek vagytok,és érdeklődnek különleges dolgok iránt, akkor lehet kapni olyat is, amit Ők válthatnak be tetszőleges sétára.
mi már 3 alkalommal voltlunk, jó élmény volt :)
Anyukának könvutalvány,ha szokott könyvet venni igy legalább ő választhatja ki mit szeretne.
Apukának esetleg szerszámos doboz
Diy szakacskonyv, v konyhai eszkoz , tukeszlet szep dobozban, konyvjelzo( anyos)
Barkacs konyv, makett (apos)
én már lehetőség szerint nem tárgyakat, hanem élményeket igyekszem ajándékozni!!!
Egy idő után az ember lakása megtelik!!!
Anyuka szívesen olvas, akkor egyértelmű, hogy olyan könyvet vennék, amiket szeret olvasni, nézz körül a könyvei között, milyen témák érdeklik és mi az ami még nincs meg neki.
Apukának pedig a szerszámai között nézz szét, hogy mi az ami esetleg hiányzik, vagy már régi, elhazsnálódott.
Huu, köszönöm a válaszokat!!
Párommal még nem jegyeztük el egymást, lassan már esedékes lesz! :)
Kicsit most nehezebb a helyzetem vásárlás-ügyben, mivel Németországban vagyok fél évig, így a könyves dolgok kiestek :D Sajnos, párom szülei annyira nem "kultúrlények", a színház is kilőve. Élményt én is szívesen ajándékoznék nekik, de mivel kétkezi munkás emberek, szabadságuk alig, ez sem az igazi.. :S Anyukájának sztem vmi varródobozos dolog lesz, kézkrém..apukáján még töröm a fejem! Ha van még vmi ötlet, megköszönöm!
ez alapján azt mondanám, hogy anyukának könyv, apukának vmi barkácscucc... persze mi az értékhatár? ettől függ, hogy apuka szalagfűrész kap-e vagy szortimentert :D
de mondjuk simán megsüthetsz egy raklap mézeskalácsot is, és szépen feldíszítve fém kekszesdobozban tökéletes ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!